Kom dan naar Kringloopwinkel Stichting Overal

Moet je je kamer nog inrichten maar je hebt niet veel te besteden? Of juist wel 🙂 ?
Ben je op zoek naar vintage meubels, boeken, kleren, huisraad, elektronica?
Of zoek je leuk en praktisch vrijwilligerswerk voor een goed doel?

Kringloopwinkel stichting Overal ondersteunt sinds 1975 projecten OVERAL ter wereld. Dat doen we met de opbrengst van onze kringloopwinkel. We verkopen daar de spullen die mensen in Nijmegen en omgeving ons geven. Het grootste deel van de opbrengst kunnen we aan projecten besteden, omdat iedereen bij ons vrijwillig werkt. Stichting Overal is ook nog eens een goedkope en gezellige winkel waar je vaak verrassende dingen vindt voor een prikkie.

Zie ook www.overal.org of kijk op facebook: https://www.facebook.com/stichting.overal/

Openingstijden
Op woensdag en zaterdag verkopen we tussen 14:00 en 17:00 uur in ons pand aan de Bredestraat 52 in Nijmegen. Als je zelf nog bruikbare spullen kwijt wilt aan ons, kun je daar ook terecht, elke dag tussen 14:00 en 17:00 uur.

Onze projecten
OVERAL ter wereld zijn er mensen die zich inzetten voor een leefbare wereld. Die zich verzetten tegen onrecht. Of die slim bezig zijn om zichzelf en de mensen in hun omgeving uit de armoede te helpen. Vaak is er enthousiasme genoeg, maar ontbreekt het geld. Stichting Overal heeft zich ten doel gesteld hun initiatieven te ondersteunen. Stichting Overal kiest de kant van mensen in onderdrukte en kansarme posities, die een kansrijk idee hebben. We hebben sinds onze oprichting in 1975 naar schatting ongeveer 2 miljoen euro kunnen doneren. Zie onze projectenpagina op www.overal.org voor meer informatie.

Vrijwilliger worden?
Heb je twee of meer dagdelen per week over? En zin om je handen uit de mouwen te steken? Je kunt spullen ophalen met onze bus, of iets voor ons betekenen met social media, of tweedehands kleding uitzoeken, opruimen, in de tuin werken, elektronica nakijken en repareren, spullen verkopen in onze winkel. Of heb je zelf een briljant idee over wat je voor stichting Overal zou kunnen betekenen?

Stuur dan een mailtje naar info@overal.org voor een kennismakingsgesprek of bel tussen 14:00 en 17:00 uur naar 024-3771744.

Als vaste vrijwilliger krijg je uiteindelijk ook medezeggenschap over alles wat er bij ons gebeurt. We hebben geen leiding of directie, samen zijn we de baas.