Haal het maximale uit jouw wintersport!

Als een pro van de pistes sliden, hier en daar wat sneeuw happen en helemaal los gaan tijdens de après-ski. Husk biedt al jarenlang betaalbare wintersportreizen aan waarbij je samen met je beste vrienden, je lover of zelfs je hele dispuut of jaarclub een onvergetelijke tijd in de sneeuw beleeft. Met een vernieuwd programma, de leukste feestjes en heel veel gezellige leeftijdsgenoten wordt aankomend wintersportseizoen nóg beter. Husk introduceert: Totally!

Wat is Totally?

  • Vakanties in de beste skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk
  • 24/7 Totally crew aanwezig
  • Compleet programma: incl. skipas en entertainment
  • Gezellige après-ski
  • Een scherpe prijs

Naast het feit dat je met Totally wat knaken overhoudt voor die te gekke après-ski, kun je non-stop en zorgeloos pistes pakken. Je enige zorg is de keuze tussen partytopper Frankrijk of skiparadijs Oostenrijk. Totally biedt jou namelijk een compleet programma aan. Je krijgt je skipas inclusief en de Totally crew staat voor je klaar om alle must do’s van de bestemming te verklappen en je te verzekeren van een tof entertainmentprogramma.

Totally zet de après-ski op z’n kop, regelt vette snow activiteiten en organiseert een aantal waanzinnige event weeks! Tijdens jouw vakantie hoef je geen oudjes of families te ontwijken, want Totally brengt exclusief jongeren bij elkaar die samen één doel gemeen hebben: een onvergetelijke vakantie beleven!

Wees niet bang dat je dat ene paar sneakers in de winkel moet laten staan of een feestje aan je voorbij moet laten gaan. Met Totally sta je altijd voor een scherpe prijs in de sneeuw en als je echt even krap bij kas zit, kun je zelfs kiezen voor een weekendje skiën. Dus schuif de schoofboeken opzij en check www.totallysnow.nl voor het uitgebreide winteraanbod van aankomend seizoen!