Begin dit jaar heb je de moeilijke keuze moeten maken waar je wilde gaan studeren en wat je wilde gaan studeren. Je bent nu in Nijmegen aangekomen om te beginnen aan de leukste tijd van je leven: je studententijd. Om van je studentenleven ten volste te genieten moet je meer doen dan alleen maar studeren. Lid worden bij een gezelligheidsvereniging is dé perfecte invulling! Bij Carolus Magnus vind je hiervoor de juiste ingrediënten: hechte vriendschappen, ontspanning, sport en geweldige feesten.

N.S.V. Carolus Magnus
De grootste, oudste en bovenal mooiste gezelligheidsvereniging van Nijmegen is Carolus Magnus. Al 87 jaar de tweede huiskamer voor vele Nijmeegse studenten, zowel mannen als vrouwen, zowel van de Radboud Universiteit als van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Onze Sociëteit staat midden in hartje centrum en met tien herendisputen en zes damesdisputen, vele jaarclubs, tientallen commissies en onderverenigingen is er altijd wat te beleven. Voorbeelden van activiteiten zijn sporttoernooien, gala, wintersport, lezingen, cantus, dagje Parijs en een zeilweekend. Bovendien organiseert Carolus Magnus samen met de acht andere AHC studentenverenigingen uit andere steden jaarlijks een aantal grote activiteiten. Binnen Carolus vul jij je studententijd in zoals jij dat wilt!

Combineren met je studie
Tijdens feesten is iedereen welkom op de Sociëteit, daarom hebben buitenstaanders soms het idee dat een studentenvereniging niets anders doet dan het organiseren van feesten en dat dit ten koste gaat van je studie. Dit is natuurlijk niet waar. Naast feesten biedt onze vereniging je voldoende mogelijkheid te studeren. Zo kan je bijvoorbeeld bijlessen volgen van professionele tentamentrainers die je helpen bij tentamens. Het kunnen combineren met je studie vinden wij natuurlijk hartstikke belangrijk en daar wil onze vereniging jou bij helpen!

Disputen en jaarclubs
Carolus Magnus is uniek, omdat zowel disputen als jaarclubs een belangrijke plek innemen binnen de vereniging. Veel disputen organiseren jaarlijks een toernooi voor alle Nijmeegse disputen, bijvoorbeeld het welbekende hockeytoernooi of de autorally. Jaarclubs bestaan uit leden die in hetzelfde jaar lid worden. Samen kun je onder andere genieten van gezellige etentjes en ga je borrelen op de jaarclubavond.

Lid worden!
Wil jij lid worden van de grootste studentengezelligheidsvereniging van Nijmegen? Kijk op www.carolusmagnus.nl of kom langs!

N.S.V. Carolus Magnus
Hertogstraat 141
6511 RZ Nijmegen
024-3231705
www.carolusmagnus.nl