Nog niet zo lang geleden heb je een uitstekende keuze gemaakt! Je hebt besloten te gaan studeren in het prachtige Nijmegen. Nu sta je aan het begin van je studententijd en deze tijd wil je natuurlijk zo goed mogelijk invullen. De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum is de leukste en grootste studentenvereniging van Nijmegen, waar je kunt feesten tot de zon opkomt, de gaafste activiteiten meemaakt, eeuwige vriendschappen opbouwt en het beste uit jouw studententijd haalt!

Waarom zou jij lid worden?
Met ruim zeshonderd leden is Ovum Novum in korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentengezelligheidsvereniging van Nijmegen. De vereniging kenmerkt zich door onderlinge verbondenheid tussen alle betrokken leden en gelijkwaardigheid tussen alle leden.

De sociëteit bevindt zich in het centrum van Nijmegen en vanwege de vele commissies, genootschappen, verticalen en gezelschappen is hier dan ook altijd iets te doen of te beleven. Naast het feit dat er gave feesten worden georganiseerd, biedt Ovum Novum veel meer dan dat. Zo vinden er ieder jaar een geweldige winterport, een sportief zeilweekend, een groots gala, citytrips en studentikoze toernooien plaats. Maar dit is nog làng niet alles; jaarlijks vinden er nieuwe activiteiten plaats en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Naast je studie krijg je bij Ovum Novum ook de kans je te ontwikkelen op andere vlakken door bijvoorbeeld commissiewerk. Via tal van wegen kom je met onwijs veel mensen in contact en doe je ervaringen op die je nergens anders kunt vinden. Lid worden bij een studentengezelligheidsvereniging is de beste manier om alles uit je studententijd te halen wat er in zit!

Interesse?
Wil jij van jouw studententijd de mooiste tijd van je leven maken en zie jij het wel zitten om lid te worden van de grootste en leukste studentenvereniging van Nijmegen? Kom dan in de introductieweek van eind augustus langs op bij onze sociëteit of meld je aan voor een van de Open Borrels!

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even kijken op www.ovumnovum.nl. Hier vind je ook een online inschrijfformulier, waar je je kunt inschrijven.

Ovum Novum
St. Canisiussingel 38
6511 TK Nijmegen
(024) 360 69 29
www.ovumnovum.nl
info@ovumnovum.nl