Nog niet zo lang geleden heb je een uitstekende keuze gemaakt! Je hebt besloten te gaan studeren in het prachtige Nijmegen. Nu sta je aan het begin van je studententijd en deze tijd wil je natuurlijk zo goed mogelijk invullen. De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum is de leukste en grootste studentenvereniging van Nijmegen, waar je kunt feesten tot de zon opkomt, de gaafste activiteiten meemaakt, eeuwige vriendschappen opbouwt en het beste uit jouw studententijd haalt!

Waarom zou jij lid worden?
Met ongeveer zeshonderd leden is Ovum Novum in korte tijd uitgegroeid tot de grootste studentengezelligheidsvereniging van Nijmegen. De sociëteit bevindt zich in het centrum van Nijmegen en vanwege de vele commissies, genootschappen, verticalen en gezelschappen is hier dan ook altijd iets te doen. Naast het feit dat er gave feesten worden georganiseerd, biedt Ovum Novum veel meer dan dat. Zo vinden er ieder jaar een geweldige winterport, een sportief zeilweekend, een groots gala, citytrips en studentikoze toernooien plaats. Naast je studie krijg je bij Ovum Novum ook de kans je te ontwikkelen op andere vlakken door bijvoorbeeld commissiewerk. Daarnaast worden er gedurende het jaar interessante en leerzame evenementen georganiseerd waar onze leden iets van kunnen opsteken, zoals lezingen en congressen.

Interesse?
Wil jij van jouw studententijd de mooiste tijd van je leven maken en zie jij het wel zitten om lid te worden van de grootste en leukste studentenvereniging van Nijmegen? Kom dan langs tijdens de Introductie of tijdens één van onze Open Avonden. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even kijken op www.ovumnovum.nl!

Ovum Novum
St. Canisiussingel 38
6511 TK Nijmegen
(024) 360 69 29
www.ovumnovum.nl