Ben jij een wo- of hbo-student in Nijmegen? Dan zijn er 38 enthousiaste studenten-
sportverenigingen voor jou! Of je nu houdt van (paal)dansen, klimmen, tennis, judo, schaken, schermen of e-sports – Nijmegen heeft het!

Waarom sporten?
Sporten is gezond, maar dat is niet de enige reden om te komen sporten. Tijdens het sporten ontmoet je nog meer mensen met dezelfde passie als jij. Je komt zo in een hechte groep met veel nieuwe vrienden. En met 38 verenigingen en ruim 17.000 studenten sporters is er een ruim aanbod aan leuke sporten, cursussen, en open uren. Naast sporten, organiseren de verenigingen veel leuke activiteiten zoals borrels, uitjes, en wedstrijden. Verder staat altijd de Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR) voor je klaar om je te helpen. Om de juiste sport voor je te vinden, je te koppelen aan een vereniging of omdat jij zelf actief wilt worden in de wereld van de studentensport.

Ook worden er ieder jaar gave activiteiten georganiseerd zoals het sportgala en de glow-in-the-dark sportsnight! De meeste sportverenigingen en de NSSR zijn te vinden in het Radboud Sportcentrum.

Ontwikkel jezelf!
In Nijmegen zijn er ook veel kansen om je te ontwikkelen door actief te zijn in commissies en besturen waar je zowel een leuk als professioneel netwerk opbouwt. Goed voor jou en je CV natuurlijk!

Meedoen?
Kom dan eens langs bij de gratis open trainingen tijdens de sportkaart vrije periode (september & februari) op www.nssr.nl! Of schrijf je in bij het Radboud sportcentrum (www.ru.nl/rsc).