Als student wil je je geldzaken natuurlijk goed geregeld hebben. Rabobank Regio Eindhoven helpt je om grip te houden op je geld, zodat jij je tijd kunt besteden aan studeren en genieten van deze bijzondere periode.

Bij de Rabobank weten we hoe belangrijk je studententijd is. Het is dé tijd waarin je de basis legt voor je carrière en persoonlijke toekomst. Maar ook de tijd waarin je leeft in je eigen ritme. Je wilt je financiën slim regelen, wanneer het jou uitkomt. De Rabobank maakt bankzaken voor studenten een stuk gemakkelijker.

Speciaal pakket voor studenten
De Rabobank investeert in studenten, ook als het om producten gaat. Het Rabo Studentenpakket is een gratis betaalpakket voor studenten aan het mbo, hbo of de universiteit. Je regelt je bankzaken via internet of mobiel en je krijgt een bankpas die je kunt gebruiken in binnen- en buitenland. Via de Rabo Alerts ontvang je een bericht wanneer er bijvoorbeeld een bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden. Is het weer tijd om collegegeld te betalen? Of moet je dat ene boek aanschaffen voor je hoorcollege, maar staat er niet genoeg geld op je rekening? Met rood staan voor studenten kun je dat tijdelijk oplossen. Je betaalt alleen rente als je rood staat. Een Studenten creditcard aanvragen is zo geregeld, gemakkelijk voor wanneer je op reis gaat. Ook krijg je met een Rabo Studentenpakket een flinke korting op de Studentenverzekering van Interpolis.

Bekijk ook eens onze 5 tips voor grip op je geld.

Startende ondernemer?
Wil je tijdens of na je studie een eigen bedrijf starten, dan kun je natuurlijk ook bij de Rabobank terecht. Ervaren adviseurs helpen je op weg met een goed bedrijfsplan, tips en handige tools. Zij zijn goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de Eindhovense regio. Zo kunnen zij meedenken over de kansen voor jouw bedrijf. De eerste twee jaar kom je in aanmerking voor aantrekkelijke voordelen, zoals korting op je zakelijke betaalrekening. Op de website van www.ikgastarten.nl lees je van alles over het opstarten van een bedrijf.