De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

We hebben geen aandeelhouders, zoals andere banken, maar leden. En we kiezen ervoor om jaarlijks een flink deel van onze winst te investeren in de samenleving. Verder weg, door te zorgen dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. En dichtbij, door in heel Nederland lokale projecten te ondersteunen. Zoals in Leeuwarden Blooming Bakery, waar meisjes en vrouwen die slachtoffer waren van geweld in een veilige omgeving werken aan hun terugkeer naar de maatschappij.

Samen de wereld beter en leefbaarder maken. Dat noemen we: Growing a better world together.

Word jij ons nieuwe ledenraadslid?
Ben jij klant van Rabobank en wil jij met ons meedenken? Meld je dan aan als ledenraadslid bij Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Als lid van de ledenraad draagt je bij aan onze missie. Door jouw betrokkenheid bij de regio ben je de ogen en oren van de bank. Je hebt invloed op het beleid van de bank en geeft vorm aan projecten in het werkgebied van de bank. Bijvoorbeeld door lokale bedrijven duurzaam te helpen groeien, door het verduurzamen van woningen te stimuleren of door je in te zetten voor een financieel gezond leven voor iedereen.

Kijk op www.rabobank.nl/lnwf of mail naar communicatie.lnwf@rabobank.nl voor meer informatie.