Kom naar Theaterschip

Acteren doen we all day, every day. Helemaal als student kan het je vaker dan ééns verder helpen. Denk aan presentaties, meetings, overleggen en eigenlijk alles waar samenwerken in voor komt. Daarnaast is het ook gewoon een super leuke hobby!

Deventer is een echte studentenstad. Steeds vaker krijgen we de vraag of er ook een theaterklas voor studenten is.  Vanaf dit jaar kun je als student op dinsdagavond lessen volgen bij onze Theaterschool, het Theaterschip. Je krijgt op de Theaterschool 30 lessen verdeeld over 3 blokken. Elk blok krijg je les van een andere docent die werkt vanuit zijn of haar eigen specialisme. (improvisatie, tekst, mime, muziektheater etc.)

Deze klas is bedoeld voor studenten van het HBO. Zo zit je in een theaterklas met mensen die in hetzelfde schuitje en fase zitten. Twijfel je nog een beetje? Dat is natuurlijk geen probleem. We bieden je 2 proeflessen aan. Vervolgens kun je de beslissing maken om te starten met de lessen.

Wil je nu al een beetje de sfeer proeven? Op 21 september ben je vrij om langs te komen voor een algemene kijkles.

Deze lessen zijn niet alleen voor studenten uit Deventer. Iedere student is welkom! Voor meer informatie kun je mailen naar info@theaterschip.nl of ga naar onze website: https://theaterschip.nl/

Tot snel!