Kom jij in Heerlen studeren? Goede keus! In Heerlen is er meer dan genoeg te doen voor studenten. Er zijn leuke kroegen, theaters en bioscopen, maar ben je écht op zoek naar de leukste studententijd die je je kunt voorstellen? Maak dan kennis met studentenvereniging Volupia!

Volupia is de Romeinse godin van het aangename leven. Een zeer toepasselijke naam voor dat waar Volupia voor staat: “een aangenaam studentenleven”. Volupia is de grootste studentenvereniging van Heerlen en bruist van activiteiten, feesten, sportactiviteiten en culturele happenings.

Naast een rijke geschiedenis waarin de 4 Z’s (zuipen, zooien, zingen en zoenen) regelmatig voorkomen, onderscheiden wij ons ook op de serieuze vlakken. Zo baseert de vereniging haar bestaansrecht op het principe “voor en door leden”. Hierdoor vormt de vereniging haar leden ook op professioneel, sociaal en educatief gebied. Waarbij we een meerwaarde creëren voor de studie en een belangrijke basis vormen voor het persoonlijke en professionele netwerk.

Volupia1

Daarnaast zijn we onafhankelijk van faculteiten, dit houdt in dat we studenten aannemen van elke studierichting op Zuyd Hogeschool. Binnen onze vereniging vind je dan ook veel diversiteit. Leuk om gezellig een borrel mee te drinken, maar ook zeker handig bij studie gerelateerde zaken.

We kunnen dan ook oprecht zeggen dat Volupia de grootste, gezelligste en leukste studentenvereniging van Heerlen is. Een uitspraak die niet licht wordt opgenomen door onze leden.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs op dinsdag- en donderdagavond vanaf 21.00 uur in onze sociëteit “De Tijd”, boven café De Kromme Toeter en naast café Boven in het centrum van Heerlen.

Kijk ook op www.volupia.nl.