De oudste studentenvereniging van Zuid Nederland!

Sinds juni 1932 timmeren wij al hard aan de weg om het leven voor studenten in Heerlen aangenaam te maken. Een van onze lijfspreuken luidt dan ook “Dulce est desipere in loco” wat vrij vertaald overeenkomt met “Het is prettig zo nu en dan uitgelaten te zijn”.

In het hedendaagse studentenleven van Heerlen worden er wekelijks op woensdagavond feesten georganiseerd in onze sociëteit Beerkompanie, wordt er door het bestuur met man en macht gewerkt aan leuke aanbiedingen en activiteiten en is de community zeer actief en groeit met de dag. Buiten de activiteiten in onze sociëteit wordt het schooljaar gevuld met weekendjes weg, stedentrips, introducties, bezoeken aan andere verenigingen en nog veel meer.

Een andere lijfspreuk: “Non scholae sed vitae discimus” (Wij leren niet voor de school, maar voor het leven) wordt al snel duidelijk als leden om hulp vragen aan andere leden. Iedereen staat klaar voor iedereen; voor een verhuisklusje of een reparatie, het maakt allemaal niet uit. De kracht van deze vereniging blijft tot ver na de studententijd duidelijk merkbaar.

Bezoekadres:
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ Heerlen

Postadres:
Postbus 550
6400 AN Heerlen
(045) 400 60 93

www.svwoordendaad.nl