Tilburgse Studenten Vereniging Plato is een toegankelijke studentenvereniging die jou het complete studentenleven biedt! De uitdagingen, ontplooiing en vrienden voor het leven die je op zult doen zorgen ervoor dat jij alles uit je studentenleven kunt halen. Je studeert en geniet samen met de mensen die je ontmoet bij Plato en zult zien dat studenten die lid zijn van een vereniging betere resultaten boeken dan studenten die zich niet aansluiten.

T.S.V. Plato biedt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een dispuut, commissie of een jaarclub. Al deze clubjes organiseren vele activiteiten en zorgen ervoor dat jij alle sociale vaardigheden en relevante ervaringen opdoet. Binnen disputen en commissies zal je leden ontmoeten van verschillende jaargangen, waar je binnen een jaarclub een hecht clubje wordt met mensen van je eigen jaargang.

Bij Plato maak jij je studentenleven!
Organiseer een van de grootste festivals van Tilburg, studeer samen in de Universiteitsbibliotheek of op de Sociëteit, sport mee op een van de vele sporttoernooien of discussieer mee tijdens het symposium. Natuurlijk vergeten we niet dat het daarnaast belangrijk is om te blijven feesten en borrelen om zo voor de mooiste verhalen en leukste herinneringen te zorgen. Jouw studentenleven begint bij Plato!

www.tsvplato.nl