Wanneer je gaat studeren in de gezelligste stad van het land, is het fijn om wegwijs te worden en nieuwe mensen te leren kennen. Olof is bij uitstek dé studentenvereniging die dit te bieden heeft. Een vereniging met identiteit, verbondenheid en een rijke geschiedenis. Wij laten jou thuis voelen!

Meest toonaangevende studentenvereniging van Tilburg!
Hoe is het om lid te zijn van de oudste, meest toonaangevende en meest actieve studentenvereniging van Tilburg? Naast de beruchte feesten op Olof woon je ook nog eens in de mooiste monumentale panden van Tilburg met een groep die je na de studententijd vrienden voor het leven kan noemen! Samen studeer je in de UB en zorg je dat je allemaal je tentamens haalt. Buiten je studie ontwikkel je jezelf en doe je organisatorische ervaring op door bijvoorbeeld een festival of een groot meerdaags carrière evenement te organiseren. Natuurlijk is er altijd nog tijd voor je hobby’s. Iedere week trainen de sportteams, repeteert de huisband en zet het culinair genootschap heerlijke hoogstandjes neer. De mogelijkheden om alles uit je studententijd te halen bij Olof zijn er genoeg, aan jou om het in te vullen!

Waarom Olof?

  • Olof is de meest actieve studentenvereniging. Iedere maandag en donderdag wordt er gekookt en kan je naar Olof komen om te vergaderen en te feesten.
  • Studie staat op nummer 1. Olof biedt haar leden gratis professionele bijlessen aan! Daarnaast leer je veel mensen kennen waarmee je samen kan studeren.
  • Bij Olof wordt je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Olof kent meer dan 30 verschillende commissies die goed staan op je CV. Je kunt bijvoorbeeld een almanak maken, carrière dagen organiseren, een festival voor 1000 man organiseren, een ondernemersdag organiseren of een reis organiseren voor de hele vereniging.
  • Olof heeft de meeste sportteams. Met teams in onder andere hockey, voetbal, golf, tennis en rugby is er voor elke sporter wat wils.
  • Olof heeft zo’n 35 huizen met 6 tot 22 kamers. Voor gemiddeld € 250,- woon je in een luxe studentenhuis in hartje centrum.

Interesse?
Olof organiseert een weekend speciaal voor alle aankomende studenten. Kijk op www.olof.nl/intro voor meer informatie! Heb je nog vragen? Wij zijn bereikbaar op senaat@olof.nl of op (013) 543 88 28.

Contact
T.S.C. St. Olof
Spoorlaan 330-332
5038 CC Tilburg
senaat@olof.nl
(013) 543 88 28
www.olof.nl/intro