Haal je spullen bij Snuffelmug

Heel graag heten we jou welkom bij Snuffelmug, Haerlemsch enige echte kringloopwarenhuis. Snuffelmug is een nieuw kringloop leer-/werkbedrijf gevestigd aan de Surinameweg in Haarlem. De doelstelling is hergebruik van goederen en grondstof wat ten goede komt aan re-integratie.

Snuffelmug is een waar paradijs voor iedereen die van snuffelen houdt. Wij hebben een zeer groot assortiment aan tweede hands goederen zodat we ons met gerust hart warenhuis durven noemen. Voor een ieder wat wils en altijd voor een vriendelijke prijs. Naast goederen vind je bij ons ook ouderwetse gezelligheid en ambachten zoals een kaarsenmakerij, naaiatelier en boekbinden. Liever gewoon even een kop koffie doen? Ook dat kan. In onze koffiecorner staat de koffie voor je klaar. Snuffelmug staat voor gezellig, goedkoop en gevarieerd.

Voor iedereen van iedereen
Snuffelmug is van ons allemaal. Snuffelmug kan alleen bestaan dankzij de goederen die wij van een ieder krijgen, kan alleen bestaan door de aankopen die onze klanten doen en Snuffelmug kan alleen bestaan dankzij de mensen die bij ons werken.

Bereikbaarheid
Snuffelmug is eenvoudig te bereiken. Vlakbij het Kennemer Gasthuis vind je ons aan de Surinameweg 9b te Haarlem (Schalkwijk). Op ons parkeerterrein is het gratis parkeren of wanneer je met de bus komt is het slechts 1 minuut vanaf halte Belgielaan naar de winkel. We hebben sinds kort ook een nieuwe winkel in Heemstede.

Kijk ook eens op:
www.snuffelmug.nl

Kortingsacties? Like onze facebook pagina.