Kom langs en schrijf je in!

Studentenvereniging Circumflex is de oudste en grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht. Sinds haar oprichting in 1971 is zij met haar ondernemende karakter dé vernieuwende en bepalende kracht van studentenstad Maastricht. Leden maken hier vrienden voor het leven en hebben een prachtige studententijd!

Bij SV Circumflex kan je je lidmaatschap zo actief maken als je zelf wilt. Onze vereniging kent een duale structuur. Zo zal je je ten eerste aansluiten bij een jaarclub en daarnaast kan je ook lid worden van een dispuut. Disputen zijn de meest fundamentele verbanden binnen onze vereniging. Daarnaast is het kenmerkend aan SV Circumflex dat zij haar sociëteit midden in het centrum van Maastricht heeft. We bekleden een monumentaal pand op 100 meter afstand van het Vrijthof. Sociëteit De Kaap vormt het epicentrum voor alle leden. Hier kunnen zij eten, vergaderen, borrelen en in speciaal ingerichte studieruimtes studeren.

Naast de sociale ontwikkeling die je doormaakt is er bij ons ook ruimte om je op organisatorisch vlak te ontwikkelen. Je zal tijdens alle verenigingsjaren kunnen aansluiten bij commissies waarbij je vele facetten meekrijgt van het organiseren van evenementen en de nodige professionele ervaring opdoet.

Als laatste biedt SV Circumflex niet alleen een lokaal netwerk, maar ook een national netwerk door haar lidmaatschap bij het AHC. Dit is een overkoepelend orgaan voor de grotere studentenverenigingen in verschillende steden in het land. Zo zijn bijvoorbeeld C.S. Veritas uit Utrecht, R.S.V. Laurentius uit Rotterdam en T.S.C. St. Olof uit Tilburg hier ook bij aangesloten.

Studentenvereniging Circumflex meemaken?
Kom dan langs op de Capucijnenstraat 120 tijdens de INKOM en maak kennis met onze leden! Mocht je al vragen hebben, schroom dan niet en stuur een mailtje naar extern@circumflex.nl of neem een kijkje op onze website www.circumflex.nl.

Volg ons daarnaast op Facebook:

Capucijnenstraat 120
6211 RT Maastricht
(043) 325 10 88