Kies Keurig, jouw tandarts goed geregeld!

Het is als uitwonende student vaak onhandig om de eigen tandarts thuis aan te houden. Controles met de eigen tandarts kunnen moeilijk gepland worden vanwege tijd en afstand. Ook bij acute pijngevallen is het niet fijn, als je eigen tandarts niet in de buurt is. 

Op de Haagweg 248 te Breda is sinds mei 2016 gevestigd Tandartsenpraktijk Kies Keurig. Hier kan je jezelf inschrijven. Als je later weer teruggaat naar je eigen of een andere tandarts sturen wij, op jouw verzoek, je dossier aan hen toe, zodat ze precies weten, wat er in de voorgaande periode in je mond is gebeurd.

Tegenover veel reguliere tandartsen onderscheidt Kies Keurig zich door ruim tijd te nemen voor de patiënten en de behandelingen goed uit te leggen. Hierdoor is het voor patiënten, die met een vorm van angst naar de behandeling gaan, geruststellender.

Naast de reguliere tandheelkunde kun je bij Kies Keurig ook terecht voor kroon- en brugwerk, frames en prothesen, bleken, implantaten en kleine operaties (waaronder zgn. sinusliften en tandvleescorrecties). Daarnaast verrichten we orthodontische behandelingen met de moeilijk zichtbare beugels van Invisalign.

Niet onbelangrijk; we zijn zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00. Op zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00.

Jouw tandarts goed geregeld, immers je gebit is het visitekaartje van je gezicht!

Haagweg 248
4812 XG  Breda
076-8891910
www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl