25% korting bij de studententandarts

Dé tandartsenpraktijk voor studenten in Groningen. En jij ontvangt ook nog eens 25% korting! Voor een stralende lach en gezonde mond ben jij aan het juiste adres bij het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) in het UMCG. Je ontvangt de beste zorg voor je gebit, op basis van de nieuwste inzichten en technieken.

Je wordt in onze moderne praktijk behandeld door studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde, onder begeleiding van zeer ervaren tandartsen en mondhygiënisten. Daardoor kunnen we je een korting van 25% geven. Bij ons kijken er altijd meerdere professionals in je mond, zo ben je er zeker van dat we alles zien.

Gratis eerste bezoek
Naast de fikse korting hebben we regelmatig een actie waarbij we het eerste bezoek (inclusief onderzoek en eventuele foto’s) geheel gratis aanbieden. Door deel te nemen aan de terugkerende actie Check Your Smile kom je te weten hoe je gebit ervoor staat en welke behandelingen eventueel noodzakelijk zijn. Op vervolgbehandelingen ontvang je een korting van minimaal 25%. Houd voor de actie onze Facebook en Instagram in de gaten!

Online inschrijven
Profiteer en schrijf je direct online in via ctm.umcg.nl. Dan is die tandarts ook weer geregeld.

Contact
Antonius Deusinglaan 1
9713 AV Groningen
Tel. (050) 361 65 05 (ma t/m vr 8.00 – 12.00 uur, 13.00 – 17.00 uur)
E-mail: ctm@umcg.nl
www.ctm.umcg.nl