25% korting bij de studententandarts

Dé tandartsenpraktijk voor en door studenten. En jij ontvangt ook nog eens minimaal 25% korting! Voor een stralende lach en gezonde mond ben jij aan het juiste adres bij het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) in het UMCG. Je ontvangt de beste zorg voor je gebit, op basis van de nieuwste inzichten en technieken.

Je wordt in onze moderne praktijk behandeld door een tandarts en mondhygiënist in opleiding en daardoor kunnen we je een onderwijskorting van minimaal 25% geven. Onze leerlingen werken onder toeziend oog van zeer ervaren tandartsen en mondhygiënisten. Er kijken altijd meerdere professionals in je mond, zo ben je er zeker van dat we alles zien.

Gratis eerste bezoek
Naast de fikse korting hebben we regelmatig een actie waarbij we het eerste bezoek/onderzoek geheel gratis aanbieden. Door deel te nemen aan de actie Check your Smile kom je te weten hoe je gebit ervoor staat en welke behandelingen eventueel noodzakelijk zijn. Eventuele foto’s van je gebit zijn gratis. Op vervolgbehandelingen ontvang je de minimale korting van 25%. Houd voor de actie onze Facebookpagina in de gaten.

Online inschrijven
Profiteer en schrijf je direct online in als patiënt via www.ctm.umcg.nl.

Contact
Antonius Deusinglaan 1
9713 AV Groningen
Tel. (050) 361 65 05 (ma t/m vr 8.00 – 12.00 uur, 13.00 – 17.00 uur)
E-mail: ctm@umcg.nl
www.ctm.umcg.nl