Kom tennissen of squashen bij Tennis & Squash Overhout. Of je nu lid wilt worden van de vereniging Overhout, gewoon los een baantje wil huren of voor een seizoen, het kan allemaal. Met onze 12 allweather banen, 3 gravelbanen en 4 tapijtbanen binnen is er voor elke tennisser wat wils. In elk seizoen van het jaar. 

Elke maandagavond is er voor de verenigingsleden van de tennisvereniging Overhout een toss avond vanaf 19:00 uur. Daarnaast heeft de vereniging een tennisladder en organiseren zij regelmatig toernooien voor jong en oud. Inmiddels zijn er bijna 600 leden. In het voorjaar is de KNLTB competitie en deze bestaat inmiddels uit 34 teams. Doe je ook mee? TV Overhout is steeds meer aan het verjongen en dat merk je ook in de eendaags toernooitjes. Zo leer je snel mensen kennen!

Tevens hebben wij 5 squashbanen met meer dan 100 actieve squashleden. Elke vrijdagavond is er inloopavond voor diegene die zich wil meten aan andere recreanten. Voor de squashcompetitie die in september begint doen 3 herenteams mee. Ook de squash maakt gebruik van een laddercompetitie om zo je skills te testen!

Graag verwelkomen wij je op ons mooie park aan het Spaarne!

Tennis & Squash Overhout
Tennispad 1 te Haarlem
023-5338777