Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost

Voor je studie, stage of gewoon voor de fun op reis? Vaak heb je vaccinaties, malariatabletten of soms zelfs een (studenten)visum nodig. Kijk op www.travelclinicoost.nl voor het reisadvies per land en voor alle tips en tricks op gebied van reizen en gezondheid.

De medewerkers van Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost (TCO) zijn officieel opgeleide internist-infectiologen en reizigersverpleegkundigen met veel ervaring op het gebied van tropische infectieziekten en het voorlichten en vaccineren van reizigers. Bij TCO ontvang je een eenduidig, volledig en actueel advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Vaccinaties, malaria & studentenkeuring
Naar het buitenland voor je stage of een deel van je studie? Bij de Travel Clinic Oost in Arnhem Centrum en Velp ben je aan het juiste adres voor je reisvaccinaties en malariamedicatie.

Tijdens je afspraak (liefst zes weken voor vertrek, maar ook last minute mogelijkheid) krijg je een persoonlijk advies op basis van je reisbestemming, verblijfsomstandigheden en persoonlijke gezondheidssituatie. Je krijgt dan meteen je vaccinaties en malariarecept zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan. Ook bieden we tegen een speciaal studententarief een ‘medical check’ die vaak nodig is voor je studentenvisum.

Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost is LCR gecertificeerd, de vaccinatiekosten worden veelal grotendeels vergoed vanuit het aanvullende pakket van je zorgpolis. Als student krijg je bij je eerste afspraak 50% consult-korting.

Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost
President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
088-0055944 (9.00 – 14.00 uur)
info@travelclinicoost.nl
travelclinicoost.nl