Trifora Sports & Health Club is een sfeervolle club met een unieke mix aan faciliteiten. Fitness, groepslessen, wellness, tennis en alle ondersteuning voor een sportief leven. In de ruim 2.500 m2 grote Health Club van Trifora maak je gebruik van de nieuwste fitnesstechnieken. Dit geldt voor de enorme fitness, de FunXtion Area, de Milon Cirkel en de 3 groepsleszalen. Onze Trifora App met de geïntegreerde trainings-, voedings-, en voortgangsmodule vormt daarbij een waardevolle basis. In combinatie met de professionele begeleiding en motivatie van onze enthousiaste fitcoaches is resultaat slechts een kwestie van tijd!

 

ONS FITNESS AANBOD

Bij Trifora Sports & Health Club maak je gebruik van de beste fitnessapparatuur en -materialen. Onze fitnessapparatuur is van Life Fitness en van Hammer Strenght. Dezen merken lopen al 50 jaar voorop in het snel veranderende gezondheids- en fitnesslandschap. Daarmee zijn Life Fitness & Hammer Strenght pioniers op het gebied van prestaties en innovaties. De biomechanische Life Fitness apparatuur is ontworpen om te bewegen zoals jij dat doet. En met de robuuste plate loaded krachttrainingstoestellen van Hammer Strength leggen we die lat nog hoger. Dit zijn de meest duurzame toestellen op de markt. Ze zijn ontworpen om de meest intensieve krachttraining te doorstaan. Daarnaast beschikken daarbij over een ruime hoeveelheid heavy-duty racks, benches, dumbbells, barbells en een breed scala aan trainingsaccessoires en -materialen voor eindeloze trainingsmogelijkheden.

 

 

STUDENTENLIDMAATSCHAP

 Naast studeren en het afstruinen van vette festivals en feesten is het belangrijk om goed en begeleid te sporten. Als student kost een abonnement, bij een full service sportschool, echter vaak bakken met geld.

Daarom hebben wij, speciaal voor studenten, een Trifora Studentenlidmaatschap ontwikkeld. Met wel 45% korting heb je, voor slechts € 35,- per 4 weken, onbeperkt toegang tot fitness én groepslessen! Wil je het een keer proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

 

WAAROM ALS STUDENT SPORTEN BIJ TRIFORA?

  • Grote gym met veel studiegenoten
  • Schoon, veilig, ruim opgezet en sfeervol
  • Volledige begeleiding (beweging, voeding en gedrag)
  • Eigen app met geïntegreerde trainings-, voedings- en voortgangsmodule
  • Wellness met zwembad (30 graden), sauna, stoomcabine en whirlpool
  • Toegang tot professionele coaching
  • Topsportkennis, -partners en -faciliteiten
  • Meer dan 70 groepslessen en 5 soorten yoga
  • Tennis op 7 buiten- en 4 binnenbanen
  • 365 dagen per jaar open

 

ENSCHEDE STUDENTENSTAD

Enschede is de grootste stad van Overijssel en de 14e grootste stad van Nederland. Met de Saxion Hogeschool, de Universiteit van Twente en diverse ROC opleidingen is Enschede met 26.000 studenten daarnaast ook nog eens een echte studentenstad. Naast de bruisende binnenstad, waarin je volop kan shoppen en stappen, kent Enschede een actief studentenverenigingsleven, volop kunst en cultuur, evenementen, festivals én legio sportmogelijkheden.

 

TRIFORA SPORTS & HEALTH CLUB

Kotkampweg 65

7531 AS Enschede

053 20 00 025

info@trifora.nl

www.trifora.nl

Of volg ons op de socials