De tandarts voor studenten in Leiden

Het is als uitwonende student vaak onhandig om je eigen tandarts thuis aan te houden. Controles bij je eigen tandarts kunnen moeilijk gepland worden vanwege tijd en afstand. Ook bij acute pijngevallen is het niet fijn, als je eigen tandarts niet in de buurt is. Daarom is het wel zo handig om een goede tandarts voor studenten in Leiden te hebben.

Onze praktijk is in januari 1999 gestart onder de naam “Tandartspraktijk F.W. van Leeuwen” in Leiderdorp en opgericht door tandarts Fred van Leeuwen.

De locatie in Leiderdorp werd te klein en een meer geschikte locatie werd uiteindelijk gevonden aan de Lammermarkt 218 in Leiden. Het praktijkpand met 4 behandelkamers en een aangename wachtruimte bevindt zich op ’n mooie locatie vlak bij het centraal station, grenzend aan het centrum van Leiden. In oktober 2011 hebben wij de praktijk aan de Lammermarkt geopend.

Onze missie is het verlenen van kwalitatief hoogwaardige zorg. Mondzorg voor de gehele familie in een prettige omgeving en een aangename sfeer.

Ons team bestaat op dit moment uit 2 tandartsen, 4 mondhygiënisten en meerdere (preventie) assistentes. De praktijk is een officieel erkend leerbedrijf en is verbonden aan Calibris. Wij leiden regelmatig stagiaires op van de opleidingen tot tandartsassistent(e) en mondhygiënist(e).

Er is binnen onze praktijk geïnvesteerd in hoogwaardige materialen en apparatuur, regelmatige bij- en nascholing, intensieve samenwerking met onze laboratoria, strenge hygiënemaatregelen en nauwe contacten met collega-specialisten.

Regelmatig worden nascholingscursussen gevolg en het bijhouden van vakliteratuur is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Wij zorgen ervoor dat onze klanten volgens de hedendaagse inzichten en maatstaven worden behandeld.

Wij zien er naar uit u binnen onze praktijk te mogen verwelkomen.

Van Leeuwen Tandartsen
Lammermarkt 218
2312 CW Leiden
T. 071 589 8372
E. info@vanleeuwen-tandartsen.nl
W. www.vanleeuwen-tandartsen.nl