De bijbaan voor studenten in de regio Arnhem!

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan naast je studie? Heb je een duidelijke telefoonstem, een commerciële instelling en kent een toetsenbord geen geheimen voor jou? Kom werken bij Soleo in Arnhem!

Gaaf project
We werken voor verschillende opdrachtgevers, maar grote kans dat je bij ons gaat werken voor de Goede Doelen Loterijen. Daar vallen 3 loterijen onder; de Nationale Postcode Loterij, de  Vrienden Loterij en de BankGiro Loterij. Samen steunen zij goede doelen die zich inzetten voor mens en natuur, gezondheid en welzijn van mensen en cultuur Zij werven fondsen voor goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van loterijen. Van elk verkocht lot geven zij 50% rechtstreeks aan goede doelen. En dat is waar jij een belangrijke bijdrage aan kunt leveren!

Je werft en behoudt deelnemers voor de Goede Doelen Loterijen. Om dat goed en professioneel te kunnen doen, volg je uiteraard eerst een training. We leren je hoe je het beste een telefoongesprek kunt voeren, omgaat met tegenwerpingen en alles over de opdrachtgever en de verschillende aanbiedingen. De sleutel tot succes is de juiste balans tussen empathie en commercieel denken.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit  
Vandaag heb jij dagdienst en start je je werkdag met een grote kop koffie of thee. Je wordt gebeld door mevrouw de Boer die haar loten op wil zeggen. Jij kent vanuit de training dé juiste vragen en voelt dat mevrouw nog twijfelt. Je doet haar een passend aanbod waardoor zij besluit toch te blijven deelnemen. Na de pauze sta je ingeroosterd voor outbound, oftewel jij neemt nu het initiatief voor het contact. Je belt een aantal consumenten op en volgt je script. Je scoort een paar mooie sales en krijgt een high-five van je teammanager. Fijn want die extra bonus kun je deze maand goed gebruiken. Voordat je het weet is het tijd om naar huis te gaan, of de stad in met je vrienden / collega’s.

Wat verwachten we van jou?

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
 • Je bent zowel service- als sales gericht, werkt secuur en vlot.
 • Je houdt wel van een uitdaging en hebt een positieve instelling.
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, liefst meer natuurlijk.
 • Je bent flexibel en werkt ook regelmatig ’s avonds en op zaterdag
 • Je werkt hard, maar bent ook in voor wat lol en activiteiten op de werkvloer

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een toffe bijbaan
 • Flexibele werktijden, ook ’s avonds en op zaterdag
 • Goed basissalaris en aantrekkelijke bonusregeling
 • Gewilde werkervaring voor op je CV
 • Leuke collega’s op een goed bereikbaar kantoor

Nieuwsgierig geworden?
Stuur je CV en een (korte) motivatie naar werken@soleo.nl en Andrea of Regina neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je eerst nog vragen over deze leuke vacature? Mail ze naar werken@soleo.nl

Over Soleo
We zijn een full service contactcenter en verzorgen klantcontact voor organisatie via telefoon, mail en chat. Optimaal klantcontact voor ieder moment in de customer lifecycle, zowel B2B als B2C. Bij Soleo werken dagelijks 900 collega’s verspreid over 11 locaties in 3 landen. Het maakt niet uit in welke functie of in welk team, samen zijn wij verantwoordelijk voor waardevol klantcontact.

Kijk voor meer informatie of andere vacatures op www.soleo.nl