Dé rijschool voor studenten in Den Haag

Verkeersschool De Ridder bestaat al meer dan veertig jaar en is in de loop der jaren fors gegroeid. Camille en Sergiu, die al ruim 25 jaar verantwoordelijk zijn voor het opleiden van talloze leerlingen naar het auto-, motor-, scooter- en aanhangerrijbewijs, werken alleen met instructeurs die aan hun hoge normen voldoen en in het bezit zijn van een VOG.

Met twaalf instructeurs kun je zeggen dat het een middelgrote rijschool is waar persoonlijke aandacht nog steeds centraal staat. Door de manier van lesgeven en de gespecialiseerde opleidingen van de instructeurs, is het slagingspercentage ver boven het gemiddelde van de regio Rijswijk. Wat ook bijzonder is aan deze verkeersschool, is dat het zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van speciale leerlingen, zoals ADHD en faalangst.

Auto
Het behalen van je autorijbewijs is tegenwoordig een pittige klus. Niet alleen de normen van het examen zijn aangescherpt maar ook de wegsituatie is in twintig jaar volledig veranderd. Dit vergt een goede rijopleiding. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Veel mensen kiezen echter voor een opleiding waar een theoriecursus bij inzit, zodat de basis alvast is gelegd.

Heb je al elders een aantal lessen erop zitten? Dan kijkt Verkeersschool De Ridder eerst hoever je bent gevorderd voordat er verdere stappen worden genomen. Alles gaat altijd in overleg.

Motor
Motorrijden wordt steeds populairder. Geen zin in files of er lekker er even tussenuit? Haal je motorrijbewijs bij De Ridder. Het rijbewijs bestaat inmiddels uit drie componenten, te weten: het theorie-examen (ook al heb je een autorijbewijs), een examen voor de voertuigbeheersing en een examen voor de wegbeheersing.

Scooter
Na het behalen van je theorie-examen, begin je aan de verkorte praktijkopleiding van twee lessen van drie uur met oefenen in het examengebied, voorrijden en examen. Het behalen van het theorie-examen is voor sommige leerlingen een lastige opgave. Je zal er goed voor moeten leren. Kom je er niet uit, dan kun je altijd een privé-theorieles boeken.

Aanhanger
Als je op pad gaat met een zwaardere trailer of caravan, heb je een aanhangerrijbewijs nodig. Hiervoor wordt een pakket aangeboden waarbij je de ins en outs leert van het ijden met een aanhanger. Het lijkt makkelijker dan het is, maar de meeste van de leerlingen van De Ridder slagen toch in één keer.

Alle categorieën opfrissen
Heb je al je rijbewijs maar een tijd niet gereden of voel je je niet zeker genoeg op de weg? Ga dan langs of bel voor een opfrisles.

Check de website voor de mogelijkheden én een speciale studentenactie!

Verkeersschool De Ridder
Badhuisstraat 169
2584 HH Den Haag
(070) 355 25 54
www.verkeersschoolderidder.nl