Als vrijwilliger maak je iemand blij en je leert er zelf ook veel van!

Almere is een stad die bruist. En niet alleen maar dankzij het studentenleven. Vrijwilligers houden de stad levendig. Veel evenementen en activiteiten kunnen plaatsvinden dankzij het enthousiasme en de inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers zetten zich ook in voor ouderen, helpen gehandicapten, coachen scholieren of geven taalles aan anderstaligen.

Veelzijdig vrijwillig
Vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden en elke interesse en is bovendien heel veelzijdig en flexibel. Wil je werken met jongeren, ouderen of dieren, voor korte of langere tijd? Het kan bij bijvoorbeeld een sportvereniging, een jongerencentrum of een zorginstelling, maar ook tijdens muziekfestivals en straat- en sportevenementen.

Een ervaring rijker
Tijdens het vrijwilligerswerk doe je waardevolle ervaringen op. Misschien vind je een vrijwilligersklus die perfect aansluit bij je studie en vormt dit een goede aanvulling op je CV. Mogelijk krijg je er zelfs studiepunten voor. Bovendien kun je uitproberen of een bepaalde werkrichting je ligt of niet.

VMCA helpt je aan vrijwilligerswerk
Wil jij ook vrijwilligerswerk doen? Kijk dan eens in onze vrijwilligers vacaturebank. Hier vind je een compleet overzicht van vrijwilligerswerk in Almere. Kijk op www.vmca.nl. Zoek je iets speciaals? Dan helpen we je daar graag bij. Kom langs bij de vrijwilligers vacaturebank voor leuke tips en een passende vrijwilligersklus.