Bij Stichting Kringloop Zwolle kun je voordelig hele leuke spullen kopen voor je nieuwe kamer. De hele maand augustus en september krijg je als studenten 25% korting! Dat je daarmee bovendien helpt te voorkomen dat nog goede spullen onnodig bij het afval terecht komen en ook een bijdrage levert aan werkgelegenheid is mooi meegenomen. 

Ongeveer 120 mensen werken, betaald en onbetaald, bij de Stichting Kringloop Zwolle. Ook mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt vinden hier een plek. Circulaire economie en sociaal ondernemen zijn ons op het lijf geschreven.

Hergebruik
De Stichting Kringloop Zwolle haalt (her)bruikbare spullen gratis op, sorteert ze, repareert en brengt ze weer in omloop. Zodat ze niet gestort of verbrand hoeven te worden. Per jaar verwerkt de Stichting Kringloop Zwolle ruim 1.160.000 kilo goederen, nog afgezien van ruim 190.000 kilo oud papier, die we voor de gemeente Zwolle inzamelen met de papiercontainers die op onze terreinen staan. Huisraad, kleding, schoenen, apparatuur, meubels, boeken en platen… alles wat geschikt is voor hergebruik, wordt gratis gehaald. Bijna 85% hiervan wordt op de een of andere manier hergebruikt.

Winkels
Het is bijzonder prettig winkelen bij Stichting Kringloop Zwolle. Twee fraaie, overzichtelijke winkels waar je van alles en nog wat aantreft. Ook zeer aantrekkelijk geprijsde kleding. En in ons leer-werk restaurant Deksels kun je genieten van een verse kop koffie met een eigen gemaakt taartje of hapje erbij.

De gehele maand augustus en september 25% korting op vertoon van deze pagina!

Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers en stagiairs gebruiken!

Adressen

Nieuwe Deventerweg 6
Zwolle
038 422 0606

Nieuwe Veerallee 12
Zwolle
038 422 0606