Elke donderdagavond, studentenavond bij Vue Den Bosch! Dat betekent met korting naar de film en 2 bier halen voor de prijs van 1! Luid het weekend vroeg in en geniet samen met je studiegenoten van de beste films onder het genot van een ijskoud biertje voor een top prijs.

Studenten gaan voor maar € 9,- naar de film. Kan je geen genoeg krijgen van bioscoopfilms? Met de VUE Movie Pass kun je onbeperkt naar de film voor maar € 19,- per maand. Er is altijd wat te zien, wanneer, hoe vaak en waar je maar wilt! Je krijgt ook nog eens 10% korting op eten en drinken. Nooit meer het volle pond betalen in de bioscoop voor popcorn, snacks of drinken. Geniet zo van nog meer voordeel met de Vue Movie Pass.

De Vue Movie Pass is direct na het afronden van het aanvraagformulier te gebruiken. Je ontvangt eerst een tijdelijke Vue Movie Pass en jouw persoonlijke pincode per e-mail en binnen twee weken ontvang je per post de echte, fysieke Vue Movie Pass.De Vue Movie Pass is ook via de Vue App te bestellen en te gebruiken.

VUE Den Bosch
Jan Heinsstraat 48
www.vuecinemas.nl