Huisarts tegenover UVA Roeterseilandcampus

Wij zijn een moderne huisartsenpraktijk in het centrum van Amsterdam. Om je meer persoonlijke aandacht te kunnen geven maken we gebruik van innovatieve technologie en diverse e-health oplossingen.

Communiceren via webapplicatie
Met Westerdokters communiceer je via de webapplicatie op uw smartphone, tablet of computer. De webapplicatie helpt je om veel zaken zelfstandig te regelen, zoals het maken van afspraken, chatten of bestellen van chronische medicatie. Vraag jouw inloggegevens aan bij het eerste bezoek.

Dokter aan de telefoon 
Bij Westerdokters krijg je een dokter aan de lijn als je een terugbel afspraak boekt. Zo kunnen wij in veel gevallen jouw vragen direct telefonisch beantwoorden.

Geen wachttijden
Bij Westerdokters werken wij uitsluitend op afspraak. Daardoor kennen we geen wachttijden en tref je doorgaans een lege wachtkamer aan. Dit geldt ook voor telefonisch contact als je via de webapplicatie een bel afspraak maakt met de dokter (het tijdstip kun je zelf bepalen). We zo handig om te weten waar je aan toe bent tijdens een drukke studieperiode.

Ruime tijd voor de patiënt
Door breed gebruik van de webapplicatie en telefonische consulten met de dokters hebben we meer tijd dan gebruikelijk voor consulten in de praktijk.

Waarom zijn wij anders?
Wij zijn continu bezig met innovatie en implementatie van de nieuwste technologie om de huisartsenpraktijk te transformeren en aan te passen aan de wensen en behoeftes van de moderne patiënt. De implementatie van moderne technologie leidt tot een paradox: namelijk tot intiemere, persoonlijkere en efficiëntere zorg op maat.

Westerdokters kun je 24/7 online bezoeken of tijdens openingstijden op de twee locaties:
Westerdok 720
Korte Lepelstraat 91

Welkom!