Als je in Amsterdam woont moet je ook een huisarts hebben. Natuurlijk het liefst een huisarts die verstand heeft van studenten en die het prima vindt dat je in de praktijk blijft als je in Amsterdam weer eens verhuist.

De studentenartsen van de UvA en HvA zijn zulke huisartsen. Hun praktijk bevindt zich midden in de binnenstad vlakbij de Munt. Ze hebben een dagelijks inloopspreekuur, er zijn avondspreekuren, je kunt via internet een herhaalrecept aanvragen en via de e-mail vragen aan de huisarts stellen. En als je denkt aan een blaasontsteking of een SOA kun je voor een test binnenlopen of via het internet een afspraak maken.

Natuurlijk weten de studentenartsen alles van anticonceptie, soa’s en studie gerelateerde problemen. Daarbij kunnen ze je het goedkoopst van tropenvaccinaties voorzien.

Wacht niet voordat je een dokter nodig hebt, kijk voor informatie op www.studentenartsen.nl en schrijf je in.

Hulp zoeken
Als het eens even niet lekker gaat is het niet zo makkelijk om hulp te zoeken. Kijk eens op onze site www.Ik-student.nl hoe het collega studenten is vergaan. Via de index kun je echte verhalen vinden.

Gezondheidstest
Wil je weten hoe het met jouw gezondheid staat? Doe de test op www.studentengezondheidstest.nl je krijgt direct persoonlijke feedback waarbij jouw gezondheid vergeleken wordt met die van andere studenten.

Tropenvaccinaties
Voor de goedkoopste tropenvaccinaties kun je bij ons terecht, kijk op www.reisprik.nl. Je kunt ook komen als je elders een huisarts hebt.

Studiestress
Dreigt de studiestress je te veel te worden en wil je advies, kijk eens op www.studiestress.nl voor tips en advies.

www.studentenartsen.nl
(020) 525 28 78