Dit gerecht is snel klaar én gezond

Aantal personen: 2
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingredienten:

  • 4 tortilla’s
  • 200 gr kalkoenfilet
  • 100 gr Radijzen
  • 60 gr Roomkaas, light
  • 4 blaadje(s) Sla, alle soorten
  • 2 middelgroot/middelgrote Sjalot
  • 1 koffielepel(s) Olijfolie
  • 2 eetlepel(s) Worcestershire saus
  • 45 ml Water, alle soorten
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

  1. Was en halveer de radijsjes en snij in plakjes. Was de sla, schud droog en snij in fijne repen.
  2. Snipper de sjalotten. Spoel de kalkoenfilet af, dep droog en snij in repen. Verhit olie in een pan en bak de kalkoenreepjes en de sjalot ca. 3-4 minuten rondom. Breng op smaak met peper, zout en worcestersaus en haal uit de pan. Blus het braadvocht af met water, laat iets afkoelen en meng met de roomkaas.
  3. Maak de pan schoon en verwarm de tortilla’s een voor een zonder toevoeging van vet. Bestrijk met roomkaas en verdeel de kalkoenreepjes, sla en radijs erover. Rol op, halveer diagonaal en serveer.