Uit jezelf en ontdek je talent

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. Na de zomervakantie beginnen de jaarcursussen weer, dus nu is het moment om je alvast te oriënteren. Studenten krijgen maar liefst 30% korting op het tarief van een jaarcursus! Het aanbod is enorm, daarom hebben we alvast een spannende selectie gemaakt. Ontdek je talent bij deze vier leuke cursussen van Kaliber!

Dansen
Bij Kaliber gaan elke dag de voetjes van de vloer! Dansen is niet alleen leuk, maar het verbetert ook je lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek. Binnen het ruime dansaanbod van Kaliber is voor iedereen wat leuks te vinden. Zo zijn er lessen in modern jazz, ballet en breakdance. Of probeer eens een yogales voor totale ontspanning.

Muziek
Drum je altijd op de tafel? Zing je graag onder de douche? Bij Kaliber krijg je de beste begeleiding om je muzikale talent te ontplooien. Van harp tot hoorn, van gitaar tot DJ’ing: het kan allemaal!  En het wordt nog leuker: bij afname van een wekelijkse individuele instrumentale les is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd in uitvoering te brengen!

Sushilla Kouwen

Theater
Op een speelse manier toneel leren spelen, dat doe je in een theaterklas. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je zien dat je boos bent, of verdrietig? In de theaterklassen word je uitgedaagd om je de eigen fantasie te gebruiken. Ook biedt Kaliber Musicallessen en kun je lessen Theatersport volgen, waarin je wordt getraind in improvisatietechnieken en uitdagende theatersportgames speelt. Resultaat gegarandeerd!

Beeldend
Bij de cursussen schilderen en tekenen van Kaliber kun je helemaal voor kunst gaan. Ontdek nieuwe mogelijkheden en technieken onder begeleiding van een professionele kunstdocent. Hoe meng je bijvoorbeeld de juiste kleuren, hoe creëer je schaduw en diepte? Welke hulpmiddelen kun je daarbij gebruiken? En welke compositie zorgt ervoor dat jouw kunstwerk er nét even uitspringt? Dat leer je hier!

Enthousiast geraakt?
Check dan het gehele aanbod of vraag vrijblijvend een gratis proefles aan via www.kaliberkunstenschool.nl

Of zet het Open Huis alvast in je agenda:
11 september, 13:00 – 15:00 uur, Willem Wilminkplein 1.
Tijdens het Open Huis leer je de docenten kennen, geniet je van optredens en doe je mee met leuke workshops. Graag tot dan!