A Night at the Opera

Heb je genoeg van alle drama in je eigen (studenten)leven, maar wel zin om andermans drama te aanschouwen? Wij hebben drama genoeg, en brengen het ook nog eens naar je toe!

De Nederlandse Reisopera is een reizend operagezelschap met als thuisbasis Enschede. We gaan op reis met grote bekende opera’s, maar ook met kleinere opera’s die té mooi zijn om onder het stof te laten verdwijnen. Dacht je dat opera meer voor de oudere generaties is? Nou, daar kun je je nog wel eens goed in vergist hebben. Als je van muziek, theater en dans houdt ben je bij ons namelijk aan het goede adres. Wij hebben het allemaal, soms ook nog eens in één en dezelfde opera! Nationaal en internationaal (zang)talent staat in onze producties op de bühne, en voor nog geen twintig euro kun je dat komen aanschouwen!

La Traviata Nationale Reisopera 2017
Photo: Marco Borggreve

Behind the scenes
In overleg kunnen studenten- of studieverenigingen of andere studie gerelateerde groepen ook nog eens een kijkje achter de schermen komen nemen voorafgaand of in de pauze van een voorstelling. Uiteraard blijft er voldoende tijd over voor een pauzedrankje, die willen we jullie natuurlijk niet ontnemen. Tijdens de voorstelling zelf kun je de wondere wereld van opera over je heen laten komen vanuit een comfortabele rode stoel van het Wilminktheater. Lijkt je dit wat om met je vereniging of klas te doen? Mail dan naar marketing@reisopera.nl.

Studententickets
Ben je nog nooit naar een opera geweest? Dan is dit je kans! Il barbiere di Siviglia is een sprankelende en humoristische voorstelling, met o.a. de bekende ‘Figaro’-aria. Een theateravond waar je energie van krijgt!

Reisopera Studententickets à € 10,- zijn op woensdag 2 oktober te koop aan de kassa op vertoon van je studentenkaart.

Meer weten over ons en wat wij doen? Ga naar www.reisopera.nl of mail naar info@reisopera.nl

Nederlandse Reisopera
Wenninkgaarde 40-42 (Wilminktheater)
7511 PH Enschede
088-0285000