Drivers of change

Excellente kunstenaars die drijvende krachten zijn achter veranderingen in de samenleving. Dat is waar ArtEZ University of the Arts ambitieuze studenten met een uniek talent tot opleidt. Onze focus ligt op artistieke, intellectuele en persoonlijk groei en op vinden van de eigen kracht en positie in de context van de maatschappij.

Bij ons tillen friskijkers en geestoprekkers, bezielers en verbinders, onafhankelijke denkers en vernieuwers hun talent op naar het hoogste niveau, leren ze voorbij grenzen te kijken en buiten gebaande paden te treden.

Wij bieden aan ongeveer drieduizend studenten inspirerend en uitdagend onderwijs van topkwaliteit, met begeleiding door toonaangevende en internationaal gerenommeerde gastdocenten. Daarbij profiteren studenten van onze rijkdom aan goede en excellente academies en studierichtingen op hbo bacheloren masterniveau in drie verschillende steden (Arnhem, Zwolle en Enschede) met elk hun eigen karakter.

Ons onderwijs is multidisciplinair en internationaal gericht, overstijgt standaard curricula en is gericht op engagement met de context. Een sleutelpositie is weggelegd voor onderzoek, vernieuwing en delen van innovaties. Zodat mogelijk wordt wat voorheen niet mogelijk was of zelfs nog niet was bedacht.

Onderwijs en onderzoek. Dat doen we niet alleen voor en met de wereld om ons heen, maar ook voor en met studenten. We vragen veel van hen, maar geven ook veel. Elke dag weer streven we ernaar om een ondernemende partner in verandering te zijn. Voor onze studenten, lokaal, regionaal en internationaal. Daarbij is de kwaliteit van onze studenten de toetssteen voor onze kwaliteit, hun veranderkracht de toetssteen voor onze ambities.

Art changes.

ArtEZ University of the Arts.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.artez.nl.

ArtEZ Academie voor Art & Design
Rhijnvis Feithlaan 50
8021 AM Zwolle
(038) 427 05 00
artdesign.zwolle@artez.nl

ArtEZ Academie voor Theater & Dans
Rhijnvis Feithlaan 50
8021 AM Zwolle
(038) 427 05 00
docenttheater.zwolle@artez.nl

ArtEZ Conservatorium
Aan de Stadsmuur 88
8011 VD Zwolle
(038) 42 70 530
conservatorium.zwolle@artez.nl

ArtEZ Academie van Bouwkunst
Rhijnvis Feithlaan 50
8021 AM Zwolle
(038) 427 05 00