S.V. Oikos Nomos is dé algemene studentenvereniging van Zwolle. Oikos Nomos staat voor gezelligheid, diversiteit en verbondenheid. Bij ons is iedere hbo-student welkom.

Ben je op zoek naar het echte studentenleven in Zwolle? Dan is Oikos Nomos echt iets voor jou! Bij Oikos Nomos draait het vooral om elkaar leren kennen, samen activiteiten te ondernemen en gezellige feestjes te vieren. Je leert snel nieuwe mensen kennen en zo voel je je nooit alleen in studentenstad Zwolle.

Wij organiseren het hele jaar door leuke feesten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de Mexican Tequila Party, het zeilweekend en het kerstgala van studerend Zwolle. Elke dinsdag drinken we een biertje met elkaar in onze sociëteit. Deze sociëteit is midden in het centrum van Zwolle te vinden bij ClubZo.

Ook bieden wij activiteiten aan om jezelf professioneel te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Oikos Nomos University, waar je workshops krijgt over bijvoorbeeld timemanagement, solliciteren en je rechten als huurder. Daarnaast kan je ervaring op doen in verschillende commissies. Als lid van een algemene studentenvereniging bouw je gemakkelijk een breed netwerk op waar je ook na je studietijd nog wat aan hebt.

Ben je geïnteresseerd? Kom vooral langs! Of wil je nog meer weten over Oikos Nomos, neem dan een kijkje op onze website www.oikosnomos.nl. Hier kun je ons ook bereiken voor eventuele vragen. Check ook onze Facebookpagina!

www.oikosnomos.nl