Zwemmen voor de inspanning of ontspanning, mogelijkheden genoeg bij zwembad Poelmeer. Kom banenzwemmen, vrij zwemmen of aquasporten. Er is een gevarieerd aanbod: voor ieder wat wils.

Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen. Werk in je eigen tempo aan je conditie en fitheid wanneer het jou uitkomt. Door de regelmatige programmering kan je op veel momenten terecht.

Gedurende de week worden verschillende aquasporten aangeboden:

  • Aqua’Robics: Actief bewegen in het ondiepe water op opzwepende muziek zorgt voor een extra energieboost!
  • Aqua’Joggen: Intensieve en effectieve work-out, ideaal om extra calorieën te verbranden.
  • Aqua’Trimmen: Voor iedereen die wil werken aan zijn fitheid en zwemtechniek.
  • Aqua’Varia: Een combinatie van de 3 bovenstaande lessen (voor als je niet kunt kiezen).
  • Aqua’Tacoyo: Tijdens deze “body and mind”-les werk je onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur aan een fit en ontspannen lijf.
  • Aqua’Therapie: Ben je aan het revalideren, of heb je fysieke of neurologische beperkingen, dan is deze groepsles geschikt voor jou.

Zwembad Poelmeer beschikt over een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad met jetstreams, een whirlpool en een glijbaan. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een Turks stoombad, een ligweide en een gezellige horeca voor een hapje en drankje.

Kom een keer langs en kom lekker zwemmen
Wist je dat het voor studentenfeesten ook mogelijk is om een poolparty te organiseren? Gegarandeerd succes! Wat is er nou toffer dan met een biertje op het water te dobberen?!

Kom geheel vrijblijvend langs om te kijken. We informeren je graag verder over de mogelijkheden voor een toffe poolparty!

Zwembad Poelmeer
Lange Voort 273
2343 CE  Oegstgeest
T: 071-5154737
E: poelmeer@optisport.nl