Ga mee op reis naar een oase van rust en ontspanning en laat de wereld van haast en stress achter u. Vanaf nu is die oase niet ver bij u vandaan. Kom naar House of Graces en geniet. House of Graces is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van de historische stad Leiden.

U kunt er terecht voor allerlei behandelingen voor uw uiterlijke en innerlijke verzorging. Bij ons kunt u volledig onthaasten; wij zorgen voor u. House of Graces biedt u een rustpunt om in een harmonieuze sfeer in balans te komen. Wij willen dat iedere gast zich omringt voelt door persoonlijke aandacht en deskundigheid, in een omgeving die rust en schoonheid uitstraalt. Het zal u onmiddellijk opvallen dat er in onze salon geen klokken aanwezig zijn. U kunt zich des- kundig laten behandelen door een van onze specialisten. Kiest u voor een nieuw kapsel, een anti stress massage of een combinatie van deze behandelingen? Alles is mogelijk.

Bij onze kapsalon in Leiden is iedereen welkom: van groot tot klein en van jong tot oud. Voor studenten werken we met een speciaal tarief, dat lager ligt dan bij een ‘standaard’ knipbeurt. Naast dat we het haar wassen, knippen en drogen, voorzien we onze gast daarbij van gratis haar advies en informatie over het gebruik van de juiste producten. Iedereen die bij House of Graces langs is geweest, moet stralen als nooit tevoren. House of Graces is meer dan alleen een kapsalon. Alles op 1 locatie in hartje Leiden, van haar tot beauty, van huidverbete-ring tot aan laser behandelingen.

Wij werken met zowel Nederlandse merken als internationale merken… AVEDA – MOROCCANOIL – KERATHERAPY – O.P.I – MARIA GAL- LAND – DERMAQUEST – SALONNEPRO – TOSKANI.

Kom gezellig bij ons binnen lopen of maak een (online) reservering via www.houseofgraces.nl of bel 071-3628704