Neem een kijkje bij Ichtus Leiden

Ben jij op zoek naar geloof in je studententijd? Wil je graag het studentenleven meemaken, maar de bijbel daarbij centraal stellen? Ichthus is een christelijke studentenvereniging waarin iedereen welkom is, vriendschappen ontstaan en gezelligheid heerst. Het christelijke geloof staat centraal, dit betekent dat we door middel van bijbelkringen, lezingen, praises, et cetera, meer willen leren over ons leven met Hem en met elkaar.

Ichthus is een gezellige, gastvrije studentenvereniging met een ongedwongen sfeer. Kenmerkend voor Ichthus is de grote diversiteit en de centrale plek van de bijbel. Onze zeventig leden zijn afkomstig uit allerlei kerkelijke achtergronden. Wat ons samenbindt is ons geloof in Jezus Christus, Zoon van God, de Verlosser die voor ons naar de aarde kwam.

Woensdagavond is de vaste verenigingsavond waarop we met elkaar eten, Bijbelstudie doen en borrelen. Verspreid over het hele jaar biedt Ichthus ook lezingen, sportavonden, praiseavonden, studiekringen, feesten en weekenden aan. Er zijn ook vele mogelijkheden om je te ontwikkelen door in commissies te gaan, kringleider te worden of avonden organiseren. Deze mix van gezelligheid, geloven en groeien is het die Ichthus tot een mooie vereniging maakt, waar je zeker eens een keer moet komen kijken.

Geïnteresseerd?
Lid worden kan bij Ichthus het hele jaar door en er is geen ontgroening. Aan het begin van het verenigingsjaar zijn er verschillende leuke activiteiten gepland voor de eerstejaars, om kennis te maken met de vereniging. Zo is er een pannenkoekenstrooptocht waarop je andere eerstejaars en de rest van de leden op een leuke manier leert kennen. En we zijn er natuurlijk bij tijdens de EL CID!

Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op www.ichthusleiden.nl of stuur een mailtje naar abactis@ichthusleiden.nl