Zoek jij een vereniging met gezelligheid en levensbeschouwelijke diepgang? Dan ben je bij Ichthus Breda aan het goede adres. Ichthus Breda bestaat uit een gezellige groep studenten die wekelijks op dinsdagavond samenkomen.

Binnen onze vereniging staan Brabantse gezelligheid en de Bijbel centraal. We hebben twee soorten avonden: verdiepingsavonden en kringavonden. Beide avonden beginnen met samen eten, dan een verdiepend stuk en we sluiten graag af met een borrel in de kroeg. Het verschil zit hem in het feit dat we op verdiepingsavonden met de hele vereniging samenkomen en soms een spreker uitnodigen, terwijl we op kringavonden in kleine groepen van ongeveer zes personen bij iemand thuis samenkomen.

Naast onze serieuze avonden wordt er regelmatig afgesproken om elkaar te zien voor een drankje, spelletje of iets anders. We zijn namelijk ook gewoon een vriendengroep die graag bij elkaar komt. Of dat nu met iedereen is, of met een deel van de vereniging. Door het jaar heen worden er leuke activiteiten en weekenden georganiseerd om er met elkaar een gezellige en onvergetelijke studententijd van te maken.

Wees welkom om een keer bij onze vereniging te komen kijken! Bij ons kun je je het hele jaar door een keer kijken en je aanmelden om lid te worden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website, Instagram, Facebook of stuur en mailtje naar abactis@ichthusbreda.nl.