Studentenvereniging Maximus is dé studentenvereniging van Breda waar netwerken, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid centraal staan. Met een eigen sociëteit op de Havermarkt in Breda, Het Forum, is Maximus een van de jongste verenigingen in Breda. Tijdens het studiejaar 2018-2019 vierde Maximus haar eerste Lustrum. Hiermee zette de vereniging zichzelf definitief op de kaart in de bruisende studentenstad Breda.

Labora et Victoria
Maximus is niet gebonden aan een studierichting of hogeschool. Iedereen die in Breda komt studeren kan zijn of haar studententijd verrijken met al het moois wat de vereniging te bieden heeft. De vereniging kenmerkt zichzelf als een moderne vereniging met een klassieke twist. Hiermee gooit ze geen tradities overboord, maar weet de vereniging deze toe te passen in de huidige tijd. De vereniging en haar leden zijn enorm gedreven en ambitieus, wat nauw aansluit bij hun motto: ‘Labora et Victoria’, wat staat voor ‘Werk en Overwin’.

Naast de wekelijkse borrels, worden er ook regelmatig (open) feesten en andere activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een middag met alle ouders, een broertjes- en zusjesdag en netwerkborrels met (stage)bedrijven. Jaarlijks organiseert Maximus ongeveer dertig verschillende activiteiten voor haar leden.

Kom langs!
Binnen de vereniging zijn we erg gericht op het interne netwerk, de betrokkenheid en de verbinding met de vereniging. Ben je benieuwd? Kom dan eens langs bij een borrel, die elke dinsdagavond vanaf 21.00 uur bij Het Forum plaatsvindt. Hier kan je kennismaken met onze leden en een buddy vinden die jou gaat helpen om je plek te vinden binnen de vereniging. Deze buddy zal jou ook helpen bij het inschrijven, wat mogelijk is tot 1 oktober.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je vragen? Kom vrijblijvend eens langs in Sociëteit het Forum! We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Havermarkt 12
4811 WG Breda
www.svmaximus.nl
www.socitieteithetforum.nl
senaat@svmaximus.nl