Studentenvereniging Phileas Fogg is een gemengde, traditionele Nederlandse studentenvereniging in Breda en is opgericht op 26 september 1966. Daarmee is Phileas Fogg de oudste vereniging van Breda. De vereniging is niet gebonden aan een studie of hogeschool en biedt daarom studenten van elke studierichting de kans op een diverse en actieve studententijd!

Disputen en borrels
Phileas Fogg kent verschillende disputen en genootschappen met ieder een uniek karakter. Ieder dispuut of genootschap organiseert jaarlijks activiteiten, borrels en feesten. Bekende voorbeelden hiervan zijn de Pre Intro Borrel, De Belgische bierkoning en het Pre Jazz.

Sociëteit
De leden van studentenvereniging Phileas Fogg ontmoeten elkaar steevast op dinsdagavond bij onze sociëteit aan de Vismarktstraat 6, midden in het uitgaanscentrum. De sociëteit is het hart van de vereniging en hier bruist het dan ook als wij er zijn. Het is dé plek om te zijn en waar Phileanen voor een zachte prijs hun biertjes nuttigen.

Evenementen
Tot slot staan we nog even stil bij het repertoire aan evenementen, welke Phileas Fogg organiseert. Jaarlijks organiseren verschillende commissies bepaalde evenementen. Denk hierbij aan een gala en een driekoppig evenement in de vorm van een competitie. Er zijn echter ook disputen en jaarclubs, welke evenementen organiseren. Al deze evenementen vinden plaats buiten de standaard dinsdagavonden om.

Inschrijven?
Wil jij ook het maximale uit je studententijd halen? Misschien nu al helemaal nu je verloren tijd moet inhalen wegens corona. Meld je dan aan via onze website voor het kennismakingsweekend. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Via een huisborrel kun je ons echt leren kennen en proef je al van deel van je studententijd. Aanmelden voor een huisborrel doe je via Instagram.

www.phileasfogg.nl