Een bruisende talentenfabriek

De Performance Factory is dé nieuwe hotspot in Enschede! Het karakteristieke complex met de fabrieksgebouwen ligt aan de rand van het centrum en is goed bereikbaar. Op de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden gemaakt, vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. Ook kun je er naar hartenlust sporten. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Houd de agenda in de gaten!

Gebouw Zuid
In de Twentsche foodhall kun je terecht voor (h)eerlijk en gezond eten. En wil je leren dansen of acteren? Dat kan! Ben je een kunstenaar en zoek je ruimte voor je expositie? Dan ben je in gebouw Zuid aan het juiste adres. Ook de kleintjes vermaken zich hier prima! Zo is er voor hen (buitenschoolse) kinderopvang en een Lego bouwlab. Zuid is the place to be, ook voor ZZP’ers die op zoek zijn naar atelierruimte of ambachtelijk aan de slag willen in de stadswerkplaats.

Gebouw Oost
Van klimwand tot trampolineveld tot room escape, in gebouw Oost vind je vast een activiteit die jij helemaal te gek vindt. Urban sporten zoals free running en bouldering, een ruime skatebaan, voebalveldjes, crossfit en een padelbaan (een kruising tussen squash en tennis). De term ‘voor elk wat wils’ is nog nooit zo waar geweest. Op de eerste verdieping van gebouw Oost zijn verschillende vergaderruimtes en flexwerkplekken te huur.

Gebouwen Noord en West
Ook Polaroid Originals, de Nederlandse Reisopera en diverse zorgpartijen hebben op de Performance Factory hun plek gevonden. De voormalige portiersloge is onlangs omgetoverd tot ambachtelijke bierbrouwerij (Eanske).

Brainstormen of vergaderen in een industriële omgeving!
In gebouw Oost en gebouw Zuid zijn verschillende vergaderruimtes en flexwerkplekken te huur. Check de website voor alle mogelijkheden!

Performance Factory
Hoge Bothofstraat 31-49, Enschede
www.performancefactory.nl
performancefactory@domijn.nl