Je kent het wel: Je hebt nog twintig dingen te doen, waaronder studeren, en je hebt volgende week tentamen. Dan kun je als student wel wat extra hulp gebruiken! Gelukkig zijn er bedrijven die je hierbij helpen. We hebben er 3 voor je op een rijtje gezet.

Samenvattingen
Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres! De SlimStuderen.nl samenvattingen en collegeverslagen zorgen ervoor dat jij zo effectief en efficiënt mogelijk kunt studeren. Zo bespaar jij tijd en kun jij jouw studie makkelijker combineren met andere studentenzaken.

Tentamentrainingen
Heb je moeite met een vak of wil je gewoon nog beter voorbereid zijn op jouw tentamens? Dan is daar Capita Selecta om je volledig klaar te stomen voor jouw tentamens. Tijdens een tentamentraining krijg jij van de beste studentdocenten alle stof nog een keer duidelijk uitgelegd, kun je aan de slag met oefenvragen en uitwerkingen en is er alle ruimte om direct vragen stellen over de moeilijkste onderwerpen.

Scriptiebegeleiding
Zit jouw studentenleven er bijna op en moet jij een alleen nog maar jouw scriptie schrijven? Dan kan ScriptieMaster je helpen bij de laatste grote horde!! Veel studenten ervaren het individuele en omvangrijke scriptietraject als erg uitdagend en stressvol. Met de professionele scriptiebegeleiding van ScriptieMaster kun jij vloeiend jouw scriptietraject doorlopen en extra feedback krijgen op jouw stukken. De begeleiders van ScriptieMaster kunnen je zowel bij jouw Bachelor als Master scriptie helpen, ongeacht jouw opleiding

Hier vind je studieondersteuning: