Hé eerstejaars student! Wat leuk dat je nu mag beginnen met een hele bijzondere periode in je leven. Hopelijk kun je na dit coronajaar volop gaan genieten van alles dat je kant op komt! Misschien lijkt het nog ver weg, maar ooit zul je gaan nadenken over stages, carrière-evenementen en sollicitatietips. Wanneer dat moment komt, helpt Integrand je graag verder.

Integrand vormt al sinds haar oprichting in 1980 de brug tussen academische studenten en het werkende leven. Je oriënteren op wat komt ná de studententijd is namelijk geen makkelijke opgave. Bij wat voor bedrijf wil ik stage lopen? Hoe vind ik een werkgever die bij mij past? Wat voor bedrijven en overheidsinstanties zijn er eigenlijk allemaal? Integrand heeft op dit gebied jarenlange ervaring. Onze 130 bestuursleden, die verspreid zijn over alle universiteitssteden in Nederland, zetten zich allemaal in voor jou!

Onze diensten
Hoe doen we dit precies? Integrand vormt een platform dat je met veel verschillende diensten vooruit helpt. Onze vacaturebank bevat bijvoorbeeld minstens 350 stages door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we twee keer per jaar een reeks aan Inhousedagen. Dit zijn carrièreevenementen waarbij je bij een bedrijf langsgaat om het beter te leren kennen. Je krijgt een presentatie, een uitdagende opdracht en vaak is er ook een lunch of afsluitende borrel. Ook heb je bijvoorbeeld ons grootste evenement ‘Techniek op Hakken’, dat speciaal is bedoeld om vrouwelijke studenten kennis te laten maken met toonaangevende technische bedrijven. Verder organiseren we ook lokale evenementen, zoals Consultancy for Charity in Amsterdam, Case Fondue in Delft en Typisch Twents in Enschede.

Hiernaast heeft Integrand talentpools voor excellente studenten. Studenten met studieachtergronden in rechtsgeleerdheid, finance of techniek kunnen zo speciale evenementen, trainingen en een certificaat ontvangen. Bestuursleden van Integrand verzorgen ook trainingen aan studenten, bijvoorbeeld over het houden van een sollicitatiegesprek. Tot slot is het bestuursjaar zelf de ideale manier om je te oriënteren op de toekomst en een heel gezellig jaar te hebben met medestudenten in jouw stad.

Wij willen je heel veel succes en plezier wensen de komende jaren. Bezoek vast onze website als je meer over ons wilt weten. Tot later!

www.integrand.nl