Apollyon is sinds 2003 gevestigd in Rotterdam-Zuid en heeft zowel online als in de winkel een uitgebreid assortiment op het gebied van cannabis, smart- en ecodrugs. We zijn gespecialiseerd in recreationele wiet, medicinale wiet, of afgekort mediwiet, cannabis olie zoals CBD olie, hennepolie en hennepzaadolie+, tabak en drugs gerelateerde artikelen. Producten die ondersteunende hulp kunnen bieden, mentale ontspanning leveren of die juist extra energie geven.

Of je nu heerlijk ontspannen een waterpijp wilt roken of juist je mentale of visuele bewustzijn een flinke boost wilt geven, bij Apollyon kun je de meest uiteenlopende producten kopen die het beste bij jouw wensen passen. De cannabis en drugs gerelateerde producten die je in de winkel of online kunt bestellen zijn in Nederland volledig legaal*.

Korting
Gebruik kortingscode ‘SI2019’ en krijgt 10% korting!

Headshop Apollyon
Omdat niet iedereen weet wat een headshop is … hier even een korte uitleg: Head shop betekent letterlijk shop voor ons hoofd, om het in ons hoofd aangenaam te maken. Bijvoorbeeld met een waterpijp of bong, lekker onderuit gezakt, in alle rust wegdommelen. Maar we verkopen niet alleen waterpijpen en bongs in alle soorten en maten, maar ook vele andere cannabis gerelateerde producten en genotsartikelen.

Winkel in Rotterdam
Uiteraard kun je langskomen in onze winkel in Rotterdam-Zuid waar een nog groter assortiment is te vinden.

Headshop & Smartshop, Seedshop & Healthshop Apollyon
Dordtsestraatweg 434a
3075 BK Rotterdam (vlakbij Zuidplein en Ikazia-ziekenhuis)
010-4866605
info@apollyon-shop.nl
www.apollyon.nl

Geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 t/m 19.00 uur.

* Check als je een product wilt kopen altijd of het legaal is in het land waar de bestelling naar toe moet worden verzonden. Onze verzendrestricties zijn slechts een indicatie.