Na meer dan een jaar pandemie, waarin een hele tijd in lockdown, heb je vast weer zin om op vakantie te gaan of een stage in het buitenland te plannen. Het kan weer, maar bereid je wel goed voor!

Als je naar het buitenland gaat, is het belangrijk om je op tijd voor te bereiden op de reis. Zijn er vaccinaties verplicht voor het land waar je naartoe reist? Heb je een corona PCR-test nodig om een land binnen te mogen? Welke gezondheidsrisico’s loop je?

Wij adviseren je om minimaal drie weken voordat je vertrekt een afspraak bij ons te maken voor een vaccinatie of advies, zodat je zeker weet dat je goed voorbereid aan je stage of vakantie begint.

Als je tijdens je verblijf in het buitenland bijvoorbeeld gebeten wordt door een hond of als je na je reis gezondheidsklachten krijgt, dan kun je bellen met het speciale spoednummer van vaccinatiecentrum.nl. De artsen schakelen snel en helpen je direct verder.

Goed om te weten: bij het laten zien van je studentenpas ontvang je € 10,- korting op je eerste consult.

Vaccinatiecentrum.nl is een moderne en dynamische travelclinic waar je terechtkunt voor vaccinaties en reizigersadvies. Wij zijn gevestigd in Wageningen, Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. “We zijn experts op het gebied van vaccineren en infectieziekten”, vertelt manager Marchel Ratering. “Dankzij onze expertise en ervaring kunnen reizigers met al hun gezondheidsvragen bij ons terecht. Onze artsen en verpleegkundigen zijn ervaren reizigers en kunnen je een goed advies geven. Service en prijs zijn bij ons in balans; persoonlijke aandacht tegen een uitstekend tarief.”

Meer informatie?
www.vaccinatiecentrum.nl
Tel: 085-9020303
info@vaccinatiecentrum.nl