Dankzij vaccinatiecentrum.nl onbezorgd op reis

Vaccinatiecentrum.nl is een moderne en dynamische travelclinic met 4 vestigingen in het land: Utrecht, Wageningen, Nijmegen en ‘s Hertogenbosch. De locatie in Wageningen is nog niet zo lang geleden verhuisd en zit nu in een mooi, gloednieuw en goed bereikbaar pand op de campus van de universiteit.

“We zijn experts op het gebied van vaccineren en infectieziekten”, vertelt manager Marchel Ratering. “Dankzij onze expertise en ervaring kunnen reizigers met alle vragen bij ons terecht.”

“Veel mensen zijn van oudsher gewend om naar de GGD te gaan voor vaccinaties en reizigersadvisering. Wij onderscheiden ons echter door onze vakkundigheid en onze dienstbaarheid. Kwaliteit, service en prijs zijn bij ons met elkaar in balans. Het persoonlijke contact met de mensen vinden we heel belangrijk. We hebben ook al jaren dezelfde verpleegkundigen in dienst.”

Persoonlijk reisadvies op maat
“Voor een optimaal reisadvies moet je niet alleen weten waar iemand naar toe gaat, maar ook wat ze precies gaan doen. De reiziger van nu is een stuk avontuurlijker dan vroeger. Onze artsen en verpleegkundigen zijn bovendien zelf ervaren tropengangers, dus ze weten waar ze het over hebben.”

Ook tijdens en na de vakantie
“We denken in mogelijkheden en zoeken altijd naar een passende oplossing. Zo hebben we regelmatig vaccinatiesessies voor grotere groepen op locatie, bij bijvoorbeeld hogescholen of bedrijven. Die flexibiliteit willen we blijven bieden, dat is waar we om bekend staan. Verder staan we ook tijdens en na de vakantie voor je klaar. We hebben een speciaal spoednummer dat je kunt bellen, bijvoorbeeld als je onderweg gebeten bent door een hond of na thuiskomst gezondheidsklachten krijgt. Doordat we onze eigen artsen in dienst hebben, kunnen we snel schakelen en je direct verder helpen.”

Goed om te weten: Vaccinatiecentrum.nl is de goedkoopste in Nederland met de rabiës vaccinatie omdat ze als een van de weinigen een speciale methodiek mogen toepassen.

Meer informatie?
www.vaccinatiecentrum.nl
Tel: 085-9020303
info@vaccinatiecentrum.nl