Als je gaat studeren en op kamers gaat, kan dat vaak tot late nachten, veel drank en noedels voor het avondeten leiden. Meer dan je soms zou willen toegeven. Het is echter wel degelijk mogelijk om tijdens je studentenperiode een gezonde levensstijl aan te houden en genoeg eiwitten binnen te krijgen. Myprotein kan je hierbij helpen zodat je, zelfs op een studentenbudget, je fitnessdoelen kan bereiken.

Snacks
Het komt regelmatig voor, en vooral als je niet goed en regelmatig eet, dat je ’s avonds een snack nodig hebt. Gelukkig voor je beperkte budget zijn de beste, gezondste snacks het meest betaalbaar. Zoals de Myprotein Layered Bars, Crispy Wafers en Carb Chrushers. En het mooie van volle granen en duurzame koolhydraten is dat ze je vullen, zodat je niet nog een keer naar de winkel hoeft te rennen om meteen een voorraad in te slaan.

Vermijd transvetten en geraffineerde koolhydraten. Met andere woorden: ga waar mogelijk voor een kleine hoeveelheid natuurlijk, onbewerkt voedsel en volle granen. Dit komt omdat dit gedurende een lange tijd wordt afgebroken en dus de honger langer op een afstand houden. Het is belangrijk dat je deze snacks eerder op de avond neemt om je te behoeden voor een onderbroken slaap.

Ochtendroutine
Heb je gisteren een drukke dag gehad met je studie? Of ben je toch net iets te laat thuisgekomen van het uitgaan? Geef deze eiwitrijke shake dan een kans en ga met volle energie je dag in.

Daarbij krijg je ook nog natuurlijke essentiële voedingstoffen binnen voor maar € 0,96 per shake!

• 25 gram Favorieten Myprotein Whey Isolate

• 7,5 gram Myvegan Green Superfood Blend

• 200 ml water, melk of melk alternatief

Eiwit
Wanneer je veel in de sportschool te vinden bent, wil je graag dat je lichaam optimaal herstelt. Om dit te bewerkstelligen, zal je aandacht moeten besteden aan je dieet. Maar soms is het moeilijk om al je eiwitten uit je dieet te halen en dan is een eiwitshake een makkelijke en lekkere toevoeging. Het consumeren van genoeg eiwitten is essentieel voor het herstel van je spieren. Daarom is het zo belangrijk om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen om je doelen in de sportschool te behalen.

Eiwitsupplementen komen in verschillende vormen en smaken. Een Whey Protein Isolate kan je bijvoorbeeld met melk of water mixen voor een milkshake-achtige drank, beschikbaar in smaken zoals Chocolate Brownie en Cookies & Cream. Wil je iets dat meer verfrissend is? Probeer Myprotein’s Clear Whey en mix met water voor 20 gram eiwit in een lichte en fruitige drank. Beschikbaar in smaken zoals; Orange Mango, Peach Tea, Mojito en Rainbow Candy.

Budget
Als student zit je meestal aan een budget en goede voeding zal niet het eerste zijn waar je je geld aan wilt uitgeven. Zeker sportvoeding wordt vaak gezien als een grote uitgave en als je net een volle, sociale week hebt gehad, kan het misschien net buiten je budget vallen. Gelukkig kan je bij Myprotein sportvoeding van hoge kwaliteit bestellen, met minimale impact op je sociale studentenleven. Met eerlijke prijzen, leuke kortingen en gratis krediet op je account als je een vriend verwijst, zal je snel zien waarom dit Europa’s nummer een sportvoedingsmerk is.

https://nl.myprotein.com