Roomspot biedt je alle ruimte

Ben je op zoek naar een kamer, studio of appartement in Enschede, Hengelo en omgeving? Zoek niet verder! Die vind je namelijk op roomspot.nl. Met een groot aanbod van betrouwbare partijen maakt Roomspot de zoektocht naar jouw eigen plek simpel! Je kunt je gratis inschrijven als je 16 jaar of ouder bent.

Als je je inschrijft via deze website maakt Roomspot direct een inschrijfnummer voor je aan. Het inschrijfnummer vind je terug in de bevestigingsmail die je na inschrijving van Roomspot ontvangt. Je maakt zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Daarmee kun je inloggen om te reageren op de diverse woonruimtes. Als je bent ingelogd kun je bij Mijn Roomspot je gegevens desgewenst wijzigen.

Dagelijks wordt er nieuw woonaanbod geadverteerd op Roomspot. Je kunt er kamers in groepen vinden, maar ook zelfstandige appartementen. Om te kunnen reageren moet je ingeschreven staan op Roomspot. Nadat je je hebt ingeschreven, kun je een zoekprofiel aanmaken. In dit profiel geef je je woonwensen aan. (Let op: een zoekprofiel kan beperkend werken op het woonaanbod dat je te zien krijgt.)

We bieden op Roomspot verschillende type woonruimte:

  1. (Studenten)kamer: In een onzelfstandige (studenten)kamer deel je de keuken, toilet en/of douche met 1 of meer student(en).
  2. Studio: Een studio is een zelfstandig appartement en heeft een eigen keuken, douche en toilet. Je hoeft deze dus niet te delen met andere bewoners. Er is geen aparte slaapkamer.
  3. Twee-kamer appartement: Dit is een zelfstandig appartement met een woonkamer en één slaapkamer. Daarnaast heeft het een eigen keuken, douche en toilet. Je hoeft deze dus niet te delen met andere bewoners.
  4. Meer-kamer appartement: Dit is een zelfstandig appartement met een woonkamer en meerdere slaapkamers. Daarnaast heeft het een eigen keuken, douche en toilet. Je hoeft deze dus niet te delen met andere bewoners.

Je kunt de woonruimte die je aangeboden hebt gekregen altijd bezichtigen. Je ontvangt de gegevens van degene met wie je contact moet opnemen voor de bezichtiging. Na de bezichtiging kun je via de website doorgeven of je de woonruimte wel of niet wilt huren.

www.roomspot.nl