Hallo! Wij zijn De Veste.

Een woning corporatie maar dan anders. We vinden dat we onze rol als woningcorporatie op een andere manier moeten vervullen dan eerder gebruikelijk was. ‘Eerder’ is voorbij. We blijven eigenaar van stenen, muren en huizen – en natuurlijk nemen we onze verantwoordelijkheid en zorg daarvoor uiterst serieus – maar we kijken er wel een beetje anders tegenaan.

Binnen die stenen muren, spelen zich levens af van mensen en die zijn in geen enkel huis gelijk. Eigenlijk huisvesten we een veelvoud van eten, slapen, plezier en verdriet. De kwaliteit van leven binnen al die muren is wat ons drijft. Waarom? Omdat we geloven dat dat leidt tot een warmer thuis, een prettigere straat en een fijnere buurt, waarop iedereen trots kan zijn.

Kernbegrippen in onze werkwijze zijn verantwoordelijkheid geven en nemen, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We maken het verschil door jou én je behoeften en wensen centraal te stellen. Door écht naar je te luisteren en zo precies te weten wat er speelt.

Jouw wijkconsulenten
Onze wijkconsulenten zijn jouw directe contactpersonen. Ze zijn altijd op de Campus aanwezig. Heb je een vraag over je woonsituatie? Zit je met een probleem? Ze zijn er voor je, luisteren naar je en helpen je waar ze kunnen. Spreek ze gerust aan, als je ze tegenkomt. Je kunt ze ook altijd direct bellen of mailen. Wil je dat ze bij je langskomen? Bel, mail of app hen en ze plannen een moment dat jou het beste uitkomt, bij je thuis of op ons kantoor.

wonen@veste.nl
www.veste.nl
(0529) 45 25 88