Paard is in veertig jaar uitgegroeid tot de grootste uitgaansgelegenheid op het gebied van popmuziek in Den Haag. Of je nu naar een concert gaat van een internationale band, een nacht lang je benen uit je lijf danst op de top notch DJ’s, je lachspieren traint bij cabaret of een interactieve talkshow bijwoont: Paard biedt altijd een brede en gevarieerde programmering.

De afgelopen jaren stonden grote en kleine artiesten op het Paardpodium, zoals onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Editors, The Tallest Man On Earth, Jonathan Jeremiah, Calvin Harris en binnenkort live te zien zijn onder andere Kensington, Spinvis, Racoon, Donnie, Klangston en nog veel meer! Voor de ticketkopers die er vroeg bij zijn, is er de Early Bird korting. Kijk op de website voor meer informatie.

Het Paardcafé
Het Paardcafé zit slechts één deur verderop. Het is dé plek om kennis te maken met aanstormend talent, te dansen op de muziek van verschillende DJ’s, je muziekkennis te testen tijdens de Popquiz of gewoon met vrienden gezellig een biertje te drinken. Ook het Paardcafé is na al die jaren en begrip geworden in de Haagse uitgaansscene.

Paard Gedicht
Wanneer de zon onder gaat wordt het Paard wakker. Er hangt iets in de lucht, een ongrijpbaar gevoel. Het prikkelt je zintuigen. Liefhebbers verzamelen zich vol verwachting en jagers plannen voor geen plannen. De nachtbrakers die overdag gewoon leven komen tot leven na het vallen van de nacht. Nu is het enige moment dat telt. Dus leef in het moment. Improviseer… Van melancholische melodieën door naar gruizige electro. Een onvergetelijke ontmoeting. Uitbundig. Uitgesproken. Geef je over, waar brengt het je? Vertrouw op je instinct, morgen is nog zo ver weg. Vertrouwd. Onverwacht. Ongetemd. Dit is het Paard van Eefje van Broederliefde en van Di-rect. Dit is het Paard van vroeger van morgen. Dit is het Paard van nu. Niet te temmen, te stoppen, te labelen of stereotyperen. Wanneer de zon onder gaat is het Paard van jou.

Paard
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag
www.paard.nl