Midden in de gezellige Prinsestraat, tussen vele eettentjes en bijzondere winkeltjes, vind je het Korzo theater. Hier ga je naartoe om de nieuwste talenten uit de dans, muziek, het theater en circus te ontdekken. Een gezellig avondje uit dat je verrast, soms een beetje schuurt en altijd prikkelt.

Programma
Of je nou van onontdekte elektronische bandjes houdt, op zoek bent naar je eigen danssmaak, je wilt onderdompelen in de magie van het circustheater of je wilt meten aan Haagse ensembles; bij Korzo vind je het allemaal. We presenteren niet alleen losse voorstellingen, maar ook spannende formats en diverse dans- en muziekfestivals. Daarbij werken we veel samen met onder andere Rewire, Nederlands Dans Theater en GUAP. In de even jaren organiseren we bovendien het CaDance Festival en in de oneven jaren staat het India Dans Festival op het programma.

Doe mee
Wil je zelf dansen en bewegen? Ook dan zit je bij Korzo goed. Gedurende het jaar zijn er diverse (intensieve) workshops rondom het programma. Ook hebben we de Monday Movement Class waarin je les krijgt van professionele choreografen. Deze lessen kan je los volgen zodat je nergens aan vastzit.

Bij Crosstown (tot 24 jaar) krijg je juist één of meerdere keren per week les in diverse dansstijlen. De Productiegroep werkt aan het einde van het seizoen toe naar een nieuwe voorstelling die in Korzo in première gaat.

Korting voor studenten
Korzo hanteert een speciaal studententarief van € 9,-*. Je tickets bestel je via de website: www.korzo.nl.

*Voor festivals en speciale projecten kunnen andere prijzen gelden.

Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag
www.korzo.nl
www.jongkorzo.nl