15% studentenkorting op de lekkerste pannenkoeken

Zodra je ons schip binnenstapt, ga je terug in de tijd. Je komt terecht in het ruim van een 43 meter lange tweemast klipper. Eén van de grootste klippers die ooit in Nederland gebouwd is. 

Je loopt over de originele plankenvloer naar je tafel, en ziet ondertussen aan zowel de bakboord als stuurboordzijde oude luiken en karakteristieke patrijspoorten met zicht op het water. Het schip ademt de echte scheepssfeer uit: alsof het zo weg kan varen, op naar de open zee.

Het enige wat duidelijk anders is sinds de laatste keer dat het schip voer, is de geur in het schip. Stapten de matrozen vroeger nog regelmatig met scheurbuik van het schip, nu loopt het water je bij binnenkomst in de mond (figuurlijk dan hè!) zodra de verleidelijke geur van vers gebakken pannenkoeken je neus binnendringt.

In dit echte familierestaurant is er plaats voor 135 gasten en wij durven wel te stellen dat alle gasten gegarandeerd een leuke (en vooral lekkere) avond voor de boeg hebben!

Verantwoorde OERpannekoeken
Dat de Capt’n ook verantwoord bezig is blijkt wel uit het feit dat je ook kunt kiezen voor OERpannekoeken. Dit zijn pannekoeken met een stoere ‘bite’. Dat komt door de oergranen spelt, haver, boekweit en gerst die extra zijn toegevoegd. Naast wat-ie er in stopt heeft de Capt’n ook nagedacht over wat-ie er niet instopt. Geen kleur- of smaakstoffen, geen toegevoegde suikers, geen rijsmiddelen en zuinig met zout. Melk, lekker veel ei en de passie van zijn koksmaten zijn de enige ingrediënten die nu nog nodig zijn voor het bakken van zo’n overheerlijke OERpannekoek.

Studentenkorting
Voor alle studenten geldt dat je op vertoon van je studentenpas 15% korting op de rekening krijgt*! Betaalbaar smikkelen dus, zelfs voor de ‘arme student’.

* niet geldig in combinatie met andere acties

’t Pannekoekschip is afgemeerd aan de:
Willemskade 69
8911 AZ Leeuwarden
www.pannekoekschipleeuwarden.nl