Waarom wachten als je ook vandaag vooruit kan? Wij zijn hét studentenuitzendbureau in Amsterdam dat hbo- en wo-talenten matcht met toffe bedrijven. Wij nemen de werving en selectie en training volledig uit handen. Een young professional doet ervaring op terwijl onze opdrachtgevers succesvol groeien. Met een uitdagende bijbaan en ruim aanbod aan trainingen kickstart jij je carrière.

De toekomst is dichterbij dan je denkt
Als kind van de Universiteit van Amsterdam zijn we bevriend met stads’ beste studenten en alumni. Dag in dag uit komen zij bij ons over de vloer. Wij hebben hun kennis in huis en openen deuren. Nu en in de toekomst. Daarom investeren we in coaching, trainingen, extra scholing en loopbaanbegeleiding. Daar profiteer je van als uitzendkracht, maar ook als bedrijf.

Kickstart your career
Elke 3 jaar voert Onderzoek, Informatie & Statistiek van de Gemeente Amsterdam een klanttevredenheidsonderzoek uit. Onze opdrachtgevers prijzen vooral het contact, de reactiesnelheid, de kwaliteit van de uitzendkrachten en de deskundigheid van de werknemers. Wij weten precies wat er speelt. Let’s kickstart your career!

www.studijob.nl